Ούτε τώρα νίκησε η ΚΠΡ

Για μια ακόμα φορά χωρίς νίκη έμεινε η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Κουϊνς Παρκ Ρέιντζερς, αφού ήλθε 1-1 στην έδρα της με την Έβερτον. Στο 2' ο Χόιλετ το 1-0, ισοφάρισε η Έβερτον στο 33' με αυτογκόλ του Ζούλιο Σέζαρ. Κόκκινη στο 61' ο Πίεναρ.

Για μια ακόμα φορά χωρίς νίκη έμεινε η ουραγός της Πρέμιερ Λιγκ, Κουϊνς Παρκ Ρέιντζερς, αφού ήλθε 1-1 στην έδρα της με την Έβερτον. Στο 2′ ο Χόιλετ το 1-0, ισοφάρισε η Έβερτον στο 33′ με αυτογκόλ του Ζούλιο Σέζαρ. Κόκκινη στο 61′ ο Πίεναρ.

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να κερδίσει η Κουϊνς Παρκ Ρέιντζερς, αν και προηγήθηκε νωρίς της Έβερτον, και έπαιζε για μισή ώρα με παίκτη περισσότερο.

Στο 2′ ο Τζούνιορ Χόιλετ ξεκίνησε μια κούρσα έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του, έφτασε έξω από την αντίπαλη και επιχείρησε σουτ. Ο Χάουαρντ έπεσε σωστά, αλλά η μπάλα βρήκε στο πόδι του Μπέινς και κατέληξε στα δίχτυα.

Η Έβερτον χωρίς τον Φελαϊνί δεν έκανε ευκαιρίες, όμως ισοφάρισε στο 33′ Ο Σιλβέν Ντιστέν πήρε κεφαλιά στην περιοχή, η μπάλα χτύπησε στη ρίζα του δεξιού στύλου, αλλά όπως γύρζε στο γήπεδο βρήκε στο σώμα του Ζούλιο Σέζαρ και πήγε στα δίχτυα.

Μάλιστα δύο λεπτά αργότερα ο Γιαγκέλκα είχε κεφαλιά στο δοκάρι και η ΚΠΡ γλύτωσε τα χειρότερα.
Στο 61′ ο διαιτητής Μος απέβαλε αυστηρά με δεύτερη κίτρινη τον Πίεναρ και οι γηπεδούχοι αύξησαν την πίεση. Με τον Σισέ να μπαίνει στο γήπεδο δεν μπόρεσαν όμως να κάνουν σημαντικές φάσεις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.