«Χάλασε» του Μπάρτον στη Γουέστ Χαμ

Ο Τζόι Μπάρτον βρέθηκε πολύ κοντά στη Γουέστ Χαμ, αλλά τα «σφυριά» δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του από την ΚΠΡ, λόγω αντίδρασης σημαντικής μερίδας οπαδών.

Ο Τζόι Μπάρτον βρέθηκε πολύ κοντά στη Γουέστ Χαμ, αλλά τα «σφυριά» δεν θα προχωρήσουν στην απόκτησή του από την ΚΠΡ, λόγω αντίδρασης σημαντικής μερίδας οπαδών.

Ο Άγγλος μέσος, γνωστός για τον εκρηκτικό του χαρακτήρα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, αναμενόταν να περάσει από ιατρικές εξετάσεις στα «σφυριά», σύμφωνα όμως με τα αγγλικά ΜΜΕ, αρκετοί φίλαθλοι εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην απόκτησή του λόγω των …παλαιότερων κατορθωμάτων του. Έτσι, ο συνιδιοκτήτης της Γουέστ Χαμ Ντέιβιντ Γκολντ ανακοίνωσε πως η μεταγραφή δεν θα γίνει, κάτι που επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο παίκτης.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φίλους της Γουέστ Χαμ που μου έστειλαν πολλά ευγενικά μηνύματα στα social media. Φυσικά με έναν χαρακτήρα όπως εγώ, υπήρξαν κάποιοι που δεν ήταν πολύ ευγενικοί, αλλά είναι κάτι που συμβαίνει με μένα. Θα ήθελα να παίξω στη Γουέστ Χαμ και πιστεύω ότι θα ταίριαζα στην ομάδα, αλλά δεν ήταν γραφτό να γίνει και δεν κρατάω κακία σε κανέναν», είπε ο 32χρονος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.