Νέα πρόταση για Στόουνς η Τσέλσι

Αποφασισμένη να... χρυσώσει την Έβερτον για να κάνει δικό της τον Τζον Στόουνς εμφανίζεται η Τσέλσι.

Αποφασισμένη να… χρυσώσει την Έβερτον για να κάνει δικό της τον Τζον Στόουνς εμφανίζεται η Τσέλσι. Οι Λονδρέζοι έχουν ήδη καταθέσει τρεις προτάσεις (20, 26 και 30 εκατ. λίρες) στα «ζαχαρωτά», όμως όλες απορρίφθηκαν. Παρόλα αυτά, δεν το βάζουν κάτω, αφού ο 21χρονος αμυντικός αποτελεί διακαή πόθο του Ζοσέ Μουρίνιο. 

Έτσι, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «dailymail» οι «μπλε» αναμένεται μέσα στην εβδομάδα να καταθέσουν νέα πρόταση στην Έβερτον για την απόκτηση του Στόουνς ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών. 

Την ίδια ώρα, άλλα αγγλικά ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και η ιστοσελίδα «telegraph» υποστηρίζουν πως και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει να μετακομίσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και πιέζει τη διοίκηση της Έβερτον να τον παραχωρήσει στην Τσέλσι. Όπως και να έχει μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά το μέλλον του ταλαντούχου αμυντικού. 

Υπενθυμίζεται πως η Έβερτον είχε αποκτήσει τον Στόουνς το 2013 από τη Μπάρνσλεϊ έναντι τριών εκατομμυρίων λιρών και μέσα σε μία διετία ο νεαρός αμυντικός εκτόξευσε κατακόρυφα τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Ενδεικτικό είναι ότι η Τσέλσι προσέφερε το δεκαπλάσιο ποσό από αυτό που δαπάνησε η Έβερτον για να τον αποκτήσει προ διετίας και η απάντηση που πήρε ήταν αρνητική. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.