Συνεχίζει απτόητη η Τότεναμ

Οι «spurs» είναι η μόνη ομάδα που έχει αήττητο δέκα αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά και το 3-1 επί της Άστον Βίλα στο «Λέιν» για την 11η ημέρα της Πρέμιερ.

Οι «spurs» είναι η μόνη ομάδα που έχει αήττητο δέκα αγωνιστικών στην Πρέμιερ Λιγκ, μετά και το 3-1 επί της Άστον Βίλα στο «Λέιν» για την 11η ημέρα της Πρέμιερ.

Οι «Villans» παρατάχθηκαν στο Λονδίνο με υπηρεσιακό προπονητή τον ΜακΝτόναλντ, έχοντας ανακοινώσει τον διάδοχο του Τιμ Σέργουντ. Ο Ρεμί Γκαρντ θ΄ αναλάβει το δύσκολο έργο να ξεβαλτώσει την ομάδα του Μπέρμιγχαμ από την τελευταία θέση και τους 4 βαθμούς που έχει.

Αντίθετα, η Τότεναμ του Ποκετίνο έφτασε τους 20 και είναι στην 5η θέση μαζί με τη Γουέστ Χαμ. Ο Ντεμπελέ στο 3΄ με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ, γκολ το οποίο η τηλεοπτική κάμερα συνέλαβε τον διαιτητή Μάικ Ντιν να το πανηγυρίζει! 

Ο Αλί στο 45΄+1’ «κλείδωσε» το ματς για τους γηπεδούχους, με τον Τζόρνταν Αγιού στο 79΄ να μειώνει προσωρινά για τη Βίλα, η οποία πίεσε για το 2-2 αλλά δίχως αποτέλεσμα. Το τελικό 3-1 στο 93΄ διαμόρφωσε ο Χάρι Κέιν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.