Τη «βύθισαν» οι γνωστοί «άγνωστοι»!

Η Λέστερ υποδέχτηκε την Τσέλσι, την υποχρέωσε σε ήττα με 2-1 βυθίζοντάς την ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και την ίδια να περνάει εκ νέου μονή πρώτη στην κορυφή.

Η Λέστερ υποδέχτηκε την Τσέλσι, την υποχρέωσε σε ήττα με 2-1 βυθίζοντάς την ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία και την ίδια να περνάει εκ νέου μονή πρώτη στην κορυφή. 

Η ομάδα του Ρανιέρι δείχνει φέτος φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα και κόντρα σε κάθε προγνωστικό πηγαίνει από νίκη σε νίκη, έχοντας εκθρονίσει ομάδες όπως η Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ κ.α. 

Έτσι, κόντρα στην Τσέλσι έπαιξε το παιχνίδι της και με πρωταγωνιστές για ακόμα μία φορά τους Βάρντι και Μαχρέζ κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη στην έδρα της με 2-1. 

Το σκορ άνοιξε ο 28χρονος επιθετικός της Λέστερ στο 34ο λεπτό της αναμέτρησης πετυχαίνοντας το 15ο γκολ του στην εφετινή σεζόν. 

Σαν να μην έφτανε αυτό για την ομάδα του Μουρίνιο, με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους οι γηπεδούχοι πέτυχαν και δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μαχρέζ. 

Το μόνο που κατάφεραν οι Λονδρέζοι ήταν να μειώσουν στο 77ο λεπτό σε 2-1 με τον Ρεμί. 

Έτσι, με αυτή τη νίκη, η Λέστερ επέστρεψε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας πλέον 35 βαθμούς και δέκα νίκες σε 16 ματς ενώ η Τσέλσι έμεινε στη 16η θέση με μόλις 15 πόντους, γνωρίζοντας τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα της. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.