Κίνηση – έκπληξη της Λίβερπουλ για Κασίγιας

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τον Ικερ Κασίγιας που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Πόρτο στο τέλος της χρονιάς.

Σε αναζήτηση τερματοφύλακα βρίσκεται η Λίβερπουλ και δεν αποκλείεται να διεκδικήσει τον Ικερ Κασίγιας που αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Πόρτο στο τέλος της χρονιάς.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «κόκκινοι» θεωρούν τον 36χρονο πρώην γκολκίπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ως τον κατάλληλο άνθρωπο για να αυξήσουν τον ανταγωνισμό για τον Λόρις Κάριους, αφού ο Σιμόν Μινιολέ αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Πρώτος στη λίστα του προπονητή της Λίβερπουλ Γιούργκεν Κλοπ είναι ο τερματοφύλακας της Ρόμα Αλισον, ο οποίος αποτελεί μεταγραφικό στόχο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων και μεταξύ αυτών της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο, η Ρόμα δεν αναμένεται να παραχωρήσει εύκολα τον 25χρονο Βραζιλιάνο και έχει ήδη ανεβάσει τον πήχη των οικονομικών της απαιτήσεων πάνω από τα 100 εκατ. ευρώ, προκειμένου να αποτρέψει τις προσπάθειες των άλλων ομάδων.

Εκτός από τη Λίβερπουλ, για τον Κασίγιας υπάρχουν προτάσεις από συλλόγους του κινεζικού και του αμερικανικού πρωταθλήματος, αλλά ο ίδιος έχει υποστηρίξει ότι προτιμά να μείνει στην Ευρώπη για να πάει σε μία πιο ανταγωνιστική λίγκα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.