Αλλαγές στη διαδικασία εξέτασης των παικτών

Η πρέμιερ λιγκ θα επανεξετάσει τις διαδικασίες ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών, με αφορμή το περιστατικό με τον Φαμπρίς Μουάμπα.

Η πρέμιερ λιγκ θα επανεξετάσει τις διαδικασίες ιατρικών εξετάσεων των ποδοσφαιριστών, με αφορμή το περιστατικό με τον Φαμπρίς Μουάμπα, δήλωσε σήμερα ο εκτελεστικός διευθυντής της αγγλικής λίγκας, Ρίτσαρντ Σκάνταμορ. «Θα εξετάσουμε κάθε πτυχή του συμβάντος και, αν υπάρχουν βελτιώσεις που μπορούμε να κάνουμε -όπως συνέβη το 2006-07 μετά το ατύχημα του Πετρ Τσεχ- θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μειώσουμε τέτοια πράγματα. Δεν μπορούν να υπάρξουν εγγυήσεις, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιωθούμε», δήλωσε ο Αγγλος αξιωματούχος, τρεις ημέρες μετά την καρδιακή ανακοπή που υπέστη ο Μουάμπα στον αγώνα κυπέλλου της Μπόλτον με την Τότεναμ.

Οταν πριν από πεντέμισι χρόνια ο Πετρ Τσεχ είχε υποστεί κάταγμα στο κρανίο σε αγώνα με τη Ρέντινγκ, η Τσέλσι είχε ασκήσει κριτική για την καθυστερημένη διακομιδή του Τσέχου τερματοφύλακα στο νοσοκομείο. Το γεγονός αυτό υποχρέωσε την πρέμιερ λιγκ να υιοθετήσει αλλαγές, που ίσως υπήρξαν σωτήριες στην περίπτωση του Μουάμπα, ο οποίος συνεχίζει να νοσηλεύεται στην εντατική, αλλά η κατάστασή του παρουσιάζει μικρή βελτίωση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.