Βαριά τιμωρία περιμένει τον Αλόνσο

Μπορεί να... γλύτωσε από τον Μάικ Ντιν, ωστόσο πολύ δύσκολα θα γλυτώσει την βαριά τιμωρία από την Premier League. Ο λόγος για τον αμυντικό της Τσέλσι, Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος με αντιαθλητικό χτύπημα, λίγο έλειψε να... κόψει το ποδόσφαιρο από τον άσο της Σαουθάμπτον, Σέιν Λονγκ.

Μπορεί να… γλύτωσε από τον Μάικ Ντιν, ωστόσο πολύ δύσκολα θα γλυτώσει την βαριά τιμωρία από την Premier League. Ο λόγος για τον αμυντικό της Τσέλσι, Μάρκος Αλόνσο, ο οποίος με αντιαθλητικό χτύπημα, λίγο έλειψε να… κόψει το ποδόσφαιρο από τον άσο της Σαουθάμπτον, Σέιν Λονγκ. 

Για το άσχημα χτύπημα στον άσο των «Αγίων», ο Αλόνσο δεν τιμωρήθηκε από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Μάικ Ντιν, ωστόσο δεν πρόκειται να αποφύγει την τιμωρία από την FA.

Ήδη, ο Αλόνσο κλήθηκε σε απολογία για το βίαιο χτύπημα στον αντίπαλό του, το οποίο έλαβε χώρα τη στιγμή που η Τσέλσι βρισκόταν πίσω στο σκορ με 1-0. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του τέταρτου διαιτητή, Ρότζερ Ιστ, ο οποίος προφανώς… επηρέασε την απόφαση του Ντιν. Η Τσέλσι συνέχισε το ματς με 11 παίκτες, «ζωντάνεψε» από το 70΄ έως το 78΄, οπότε και σημείωσε τρία γκολ που της χάρισαν και τη νίκη με σκορ 3-2.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.