Επιστρέφει ο Τέβες!

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβες, αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στην Αγγλία με σκοπό να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό της ομάδας.

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβες, αναμένεται να επιστρέψει την Τρίτη στην Αγγλία με σκοπό να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό της ομάδας. Όπως αναφέρουν τα ειδησεογραφικά μέσα του Νησιού, ο Αργεντίνος άσος θα υποβληθεί σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης για να εκτιμηθεί η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται μετά το μεγάλο χρονικό διάστημα της απουσίας του.

Ο 28χρονος στράικερ προσπάθησε στη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου να βρει νέα ποδοσφαιρική «στέγη» με τις Μίλαν, Ίντερ και Παρί Σεν Ζερμέν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του. Ωστόσο δεν υπήρξε κάποια επίσημη εξέλιξη και έτσι ο Τέβες παράμεινε στους «Πολίτες».

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι από την πλευρά του, βλέποντας τη «μάχη» για τον τίτλο να σκληραίνει, αποφάσισε να βάλει… νερό στο κρασί του και να ζητήσει την επιστροφή του Τέβεζ προκειμένου να βοηθήσει τη Σίτι. Να θυμίσουμε πως ο Αργεντίνος έμπειρος στράικερ, βρισκόταν εκτός ομάδας λόγω της κακής σχέσης που είχε με τον Ιταλό προπονητή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.