“Πολίτες”, Μαχρέζ και Ζορζίνιο!

Η Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών! Ο λόγος για τους Ριγιάντ Μαχρέζ και Ζορζίνιο της Νάπολι. Αμφότεροι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τους πολίτες και σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, θα υπογράψουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Η Μάντσεστερ Σίτι, φαίνεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών! Ο λόγος για τους Ριγιάντ Μαχρέζ και Ζορζίνιο της Νάπολι.
 
Αμφότεροι φαίνεται να έχουν συμφωνήσει με τους πολίτες και σύμφωνα με τα αγγλικά μέσα ενημέρωσης, θα υπογράψουν μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας. 

Η Σίτι, σκοπεύει να δώσει 60 εκατομμύρια λίρες για τον Μαχρέζ και 42 εκατομμύρια λίρες για τον Ζορζίνιο μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας.  

Τον Ιανουάριο, η Σίτι δεν είχε έρθει σε συμφωνία με τον Μαχρέζ εξαιτίας των χρημάτων που ζητούσε η Λέστερ. Αυτό έκανε τον παίκτη να ζητήσει να μπει στη μετεγγραφική λίστα, κάτι που τελικά φαίνεται πως έκανε αποδεκτό η Λέστερ. Ο Αλγερινός Μαχρέζ ενσωματώθηκε από την Χάβρη το 2014 και σκόραρε 48 γκολ σε 179 συμμετοχές με τις «Αλεπούδες». 

Ψηφίστηκε ως ο παίκτης της χρονιάς για το 2016 όταν η Λέστερ κέρδισε την Πρέμιερ Λιγκ. Ο 26χρονος διεθνής με την Ιταλία, Ζορζίνιο, υπέγραψε με τη Νάπολι το 2014 και πραγματοποίησε 36 εμφανίσεις στην Σέριε Α την περσινή σεζόν σκοράροντας απέναντι στη Σίτι στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αμφότεροι δεν θα βρίσκονται στο Παγκόσμιο Κύπελλο καθώς οι χώρες τους δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν τη συμμετοχή τους για τη Ρωσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.