Με τα κιάλια ο τίτλος για Σίτι…

Μετά το 0-0 που έφερε η Σίτι στο "Κάροου Ρόουντ" με αντίπαλο τη μαχητική Νόριτς, η υπόθεση τίτλος θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη για τους "πολίτες".

Μετά το 0-0 που έφερε η Σίτι στο “Κάροου Ρόουντ” με αντίπαλο τη μαχητική Νόριτς, η υπόθεση τίτλος θα πρέπει να θεωρείται εξαιρετικά δύσκολη για τους “πολίτες”.

Η ομάδα του Πελεγκρίνι έμεινε στο -9 από την πρωτοπόρο Λέστερ. Το πρόβλημά της δεν είναι, όμως, οι βαθμοί, αλλά η απόδοση των παικτών της. Η Σίτι εσχάτως μοιάζει άδεια ψυχολογικά και θα πρέπει να αλλάξει αυτό αν -στο καλό σενάριο- θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα ή -στο χειρότερο- να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας περιόδου.

Κόντρα στη Νόριτς είδε τον Αγουέρο σε δυο περιπτώσεις να μην μπορεί να νικήσει τον πορτιέρο Τζον Ρούντι, αλλά είδε επίσης και τον Χαρτ από την προσπάθεια του Πάτρικ Μπάμφορντ να παρακολουθεί την πορεία της μπάλας, η οποία τελικά κατέληξε στο δοκάρι του Αγγλου τερματοφύλακα. 

Κοντολογίς, η Σίτι έμεινε στο -9 από τη Λέστερ, στο -4 από τη δεύτερη Τότεναμ, στο -1 από την Αρσεναλ και στο +2 από τη Γουέστ Χαμ που ακολουθεί. Από την άλλη πλευρά, η Νόριτς με το βαθμό που πήρε έφθασε τους 25 και ισοβαθμεί με τη Σάντερλαντ σε θέση υποβιβασμού.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.