Εμφατικό διπλό σωτηρίας η Σάντερλαντ!

Με τα επιβλητικό 3-0, η Σάντερλαντ νίκησε εκτός έδρας τη Νόριτς, μείωσε στο -1 τη διαφορά στη βαθμολογία και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες παραμονής της έχοντας ως πρωταγωνιστές Μπορίνι και Ζερμέν Ντεφόε.

Με τα επιβλητικό 3-0, η Σάντερλαντ νίκησε εκτός έδρας τη Νόριτς, μείωσε στο -1 τη διαφορά στη βαθμολογία και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες παραμονής της έχοντας ως πρωταγωνιστές Μπορίνι και Ζερμέν Ντεφόε.

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι που είχε πολλές φάσεις (28 σουτ συνολικά, τα εννέα προς την εστία), γρήγορο ρυθμό και τεράστιες χαμένες ευκαιρίες η Σάντερλαντ βρήκε τον τρόπο να φύγει από το “Κάροου Ρόουντ” με το εύκολο στο άκουσμα, αλλά όχι και τόσο στην επίτευξη 3-0 επί της Νόριτς. και το λέμε αυτό διότι οι παίκτες της και δη ο Κάτερμολ έδιωξαν ουκ ολίγες φορές την μπάλα πάνω από τη γραμμή.

Στους αριθμούς -πέραν των γκολ- νικητές είναι οι γηπεδούχοι, οι οποίοι κράτησαν την μπάλα στα πόδια τους την περισσότερη ώρα του αγώνα είχαν διπλάσιες προσπάθειες για γκολ (19 έναντι 8) είχαν διπλάσια σουτ προς την εστία (έξι έναντι τριών), αλλά δεν ήταν αποτελεσματικοί. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν έξυπνα και σε… στιλ Λέστερ τις αντεπιθέσεις και εν τέλει δικαιώθηκαν.

Ο Μπορίνι άνοιξε το σκορ από το σημείο του πέναλτι (η Σάντερλαντ δεν έχει χάσει κανένα από τα τελευταία 17 πέναλτι που έχει εκτελέσει αγωνιζόμενη στην Πρέμιερ Λιγκ. Η τελευταία φορά που απώλεσε ένα ήταν το Δεκέμβριο του 2011) στο 41′. Ο Ζερμέν Ντεφόε (σημείωσε το 10ο γκολ στα 14 εκτός έδρας ματς της Σάντερλαντ στα οποία έχει αγωνιστεί τη φετινή περίοδο) που παραμονές του αγώνα είχε πει ότι η δουλειά του είναι να σημειώνει γκολ για να κερδίζει η ομάδα του, αλλά και για να μην χάσουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι που δουλεύουν γι αυτή σε περίπτωση υποβιβασμού της, ήταν αυτό που πέτυχε το 2-0 από πάσα του Μπορίνι. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Γουάτμορ στις καθυστερήσεις. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.