Νταλγκλίς: «Ευχαριστημένος με τον Κάρολ»

Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλις, εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με την παρουσία του Άντι Κάρολ στην ομάδα.


Ο τεχνικός της Λίβερπουλ, Κένι Νταλγκλις, εξέφρασε την ικανοποίησή του σχετικά με την παρουσία του Άντι Κάρολ στην ομάδα. Ο έμπειρος προπονητής απάντησε και στα πολλά αρνητικά σχόλια που έχουν γίνει προς το πρόσωπο του Άγγλου επιθετικού.


Ο πρώην άσος της Νικουκάστλ, δεν έχει καταφέρει να βρει την καλή του αγωνιστική κατάσταση και έχει πετύχει μόλις τέσσερα γκολ σε 16 συμμετοχές. Το γεγονός αυτό πάντως δε φαίνεται να ανησυχεί τον Σκοτσέζο τεχνικό που υποστηρίζει πλήρως τον παίκτη του.


«Μπορεί τα λεφτά που δώσαμε τον Γενάρη για να τον φέρουμε στη Λίβερπουλ για κάποιους να ήταν υπερβολικά αλλά εμείς έχουμε διαφορετική γνώμη. Εμείς κοιτάζουμε την άλλη πλευρά και συγκεκριμένα το γεγονός πως πληρώσαμε 15 εκατ. ευρώ λιγότερο. Αυτή ήταν μια πολύ καλή απάντηση σε αυτούς που λένε πως ο Κάρολ αντικατέστησε έναν επιθετικό των 50 εκατ. ευρώ. Δεν κοιτάζουμε την τιμή σε κανέναν. Αν έρθει κάποιος κατά το Γενάρη σε μας χωρίς λεφτά τότε αυτός μπορεί να είναι καλύτερος από κάποιον που αξίζει 20 εκατ. ευρώ ή το αντίθετο. Αν τα καταφέρνει με την μπάλα και πετυχαίνει γκολ τότε είμαστε ευχαριστημένοι. Τα λεφτά δε μετράνε, είμαι ευχαριστημένοι με τον Άντι Κάρολ», σχολίασε ο Νταλγκλίς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.