Κλοπ: Το ύφος «τρέξτε γιατί θα σας σκοτώσω» βοηθάει!

Ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος περιέγραψε με τη γνωστή του γλαφυρότητα πως η ομάδα του σιγούρεψε τη νίκη στο Λονδίνο.

Ευχαριστημένος από τη νίκη επί της Κρίσταλ Πάλας εμφανίστηκε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος περιέγραψε με τη γνωστή του γλαφυρότητα πως η ομάδα του σιγούρεψε τη νίκη στο Λονδίνο. 

Ο Κλοπ τόνισε στο Sky Sports: «Η Κρίσταλ Πάλας χρησιμοποιεί σταθερά το ίδιο σύστημα, με παίκτες υψηλής ποιότητας. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με ένα απλό, ξεκάθαρο σχέδιο. Προσπάθησαν να μας δημιουργήσουν προβλήματα με βαθιές μπαλιές. Δεν ξέρω πολλούς κεντρικούς αμυντικούς που μπορούν να αντιμετωπίσουν τον Κριστιάν Μπεντέκε όπως έκανε ο Βέρτζιλ Φαν Ντάικ απόψε. Ήταν δύσκολο για μας να ήμαστε απολύτως ασφαλείς απέναντι σε αυτό τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά οι παίκτες βοήθησαν ο ένας τον άλλο και αποφύγαμε σοβαρά προβλήματα. Δεν ήταν μια εκπληκτική εμφάνιση, οι ακραίοι μπακ μας μπορούν να παίξουν 70% με 80% καλύτερα, αλλά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα». 

Για την ένταση που έδειχνε που είχε στο φινάλε (σ.σ με το ματς στο 0-1 πριν το γκολ του Μανέ): «Σε αυτές τις στιγμές δεν έχει μείνει πολλή ενέργεια και οι παίκτες χρειάζονται λίγη βοήθεια από έναν νευριασμένο προπονητή, σε στυλ «τρέξτε ή θα σας σκοτώσω», και έκαναν ακριβώς αυτό με μια φανταστική αντεπίθεση». 

Για το αν με τη νίκη έστειλε μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές:
«Δεν με ενδιαφέρει να στείλω μήνυμα στην Μάντσεστερ Σίτι ή σε οποιονδήποτε άλλο. Θέλω να κερδίζω παιχνίδια και αυτό κάναμε απόψε». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.