Συνετρίβη το ελικόπτερο της Λέστερ! (video)

Το ελικόπτερο της Λέστερ συνετρίβη λίγο έξω από το γήπεδο της ομάδας μετά το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και ακόμα δεν είναι γνωστό το αν βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης της ομάδας.

Το ελικόπτερο της Λέστερ συνετρίβη λίγο έξω από το γήπεδο της ομάδας μετά το παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ και ακόμα δεν είναι γνωστό το αν βρισκόταν μέσα ο ιδιοκτήτης της ομάδας. 

Ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί εάν ο Βικάι Σριβανταναπράμπχα ήταν μέσα ή όχι ωστόσο το ελικόπτερο τυλίχθηκε αμέσως στις φλόγες. 

Εκτός αυτού, δεν είναι ακόμα γνωστό το πόσοι επέβαιναν στο ελικόπτερο οπότε αναμένονται εξελίξεις για την κατάσταση των επιβατών. 

Να αναφέρουμε ότι το ελικόπτερο απογειώθηκε λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου και συνετρίβη λίγα μέτρα μακριά από αυτό. 

Η αστυνομία του Leicestershire δήλωσε: «Έχουμε να κάνουμε με ένα σοβαρό περιστατικό κοντά στο King Power Stadium. Οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης γνωρίζουν τι έχει συμβεί και προσπαθούν να τον αντιμετωπίσουν». 

Οπως αναφέρει ο Guardian, η αγωνία στις τάξεις των παικτών είναι στο κόκκινο, ενώ ο Κάσπερ Σμάιχελ ήταν δακρυσμένος. Ο ιδιοκτήτης της Λέστερ έπειτα από κάθε εντός έδρας ματς μεταφέρεται από την πόλη στο Λονδίνο με το ελικόπτερο. 

Τα Μέσα της Βρετανίας αναφέρουν πως ο Ταϊλανδός ιδιοκτήτης επέβαινε στο ελικόπτερο χωρίς να αναφέρουν το ποιοι άλλοι ήταν μαζί του.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.