Γουλβς-Γουέστ Χαμ 2-3: Άλμα τετράδας! (hls)

Εξαιρετικής σημασίας νίκη πήρε το βράδυ της Δευτέρας (5/4) η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς στο Στάδιο Μολινό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της αγγλικής Premier League, με σκορ 2-3. Με τους τρεις βαθμούς που έδωσε στα "σφυριά" αυτή η επικράτηση ανέβηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 52 βαθμούς, αφήνοντας την Τσέλσι στους 51. 

Εξαιρετικής σημασίας νίκη πήρε το βράδυ της Δευτέρας (5/4) η Γουέστ Χαμ κόντρα στη Γουλβς στο Στάδιο Μολινό, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής της αγγλικής Premier League, με σκορ 2-3. Με τους τρεις βαθμούς που έδωσε στα “σφυριά” αυτή η επικράτηση ανέβηκαν στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας 52 βαθμούς, αφήνοντας την Τσέλσι στους 51. 

Η Γουέστ Χαμ ευτύχησε να προηγηθεί 0-3 πριν τα πρώτα 40′ λεπτά. Για την ακρίβεια, ο Λίνγκαρντ στο 6ο έκανε το 0-1, ο Φορνάλς στο 14ο το 0-2 και ο Μπόουεν στο 38ο το 0-3. Μπορεί να φάνηκε ότι γρήγορα “καθάρισαν” τη νίκη οι φιλοξενούμενοι, όμως, δεν έγινε έτσι. Ο Ντεντόνκερ στο 44ο έκανε το 1-3 και ο Σοάρες Σίλβα στο 68ο το 2-3, που έμελε να είναι το τελικό, όμως, μέχρι το σφύριγμα της λήξης η αγωνία για τους φιλοξενούμενους χτύπησε κόκκινο!

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι γηπεδούχοι είχαν 20 τελικές και οι φιλοξενούμενοι 9, που σημαίνει ότι είχαν ευστοχία 33% στις προσπάθειες που επιχείρησαν να σκοράρουν. Επίσης, η Γουλβς είχε κατοχή της μπάλας που έφτασε στο ποσοστό του 67%, με τους φιλοξενούμενους να μένουν στο 33%, παρά το γεγονός, όμως, τελικώς αυτοί επικράτησαν…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.