Έβερτον-Κρίσταλ Πάλας 1-1: Μπλόκο στο Γκούντισον Παρκ (hls)

Η Κρίσταλ Πάλας πήρε ισοπαλία στην έδρα της Έβερτον και της έβαλε φρένο στην προσπάθεια να πιάσει θέση μέσα στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας της Premier League

Κάζο έπαθε σήμερα (5/4) η Έβερτον στην έδρα της, το Γκούντισον Παρκ, από την Κρίσταλ Πάλας, στην μεταξύ τους αναμέτρηση στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ. Ενώ κρατούσε τη νίκη μέχρι το 86ο λεπτό, στο σημείο εκείνο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν, το ματς τελείωσε 1-1 και μπλοκαρίστηκε η προσπάθειά της να μπει στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, πιάνοντας την Τότεναμ και τη Λίβερπουλ (η Γουέστ Χαμ παίζει αυτή την ώρα).

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 56ο λεπτό για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι από ασίστ του Κόλμαν, με τον Κολομβιανό να σκοράρει το 5ο φετινό του τέρμα. Ο Μίτσι Μπατσουαγί, ο οποίος μόλις είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή, βρήκε δίχτυα και έφερε το ματς στα ίσα στο 86ο λεπτό, κάνοντας το 1-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Στο παιχνίδι, η Κρίσταλ Πάλας ήταν αυτή που είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στην κατοχή της, τελειώνοντας το ματς με ποσοστό 54%. Η Έβερτον, όμως, ήταν η ομάδα που επιχείρησε περισσότερες φορές να βρει στόχο, κλείνοντας το ματς με 15 τελικές, έναντι 13 των φιλοξενούμενων. Οι γηπεδούχοι μετά από αυτή την ισοπαλία έμειναν στους 47 βαθμούς, ενώ η Λίβερπουλ και η Τότεναμ έχουν από 49, όσους και η Γουέστ Χαμ, η οποία, όμως, αγωνίζεται. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.