Μουρίνιο: ”Τιμωρηθήκαμε και το αξίζαμε” (vid)

Η Τότεναμ έχασε βαθμούς από τη Νιουκάστλ και ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τιμωρία και έλλειψη σταθερότητας.

Η Τότεναμ έχασε βαθμούς από τη Νιουκάστλ και ο Ζοζέ Μουρίνιο μίλησε για τιμωρία και έλλειψη σταθερότητας. Τα ”σπηρούνια” αναδείχθηκαν ισόπαλα (2-2) στην μάχη που δίνουν για το Champions League. Ο Πορτογάλος τεχνικός δήλωσε μετά τον αγώνα:

”Η Νιουκάστλ έχασε ευκαιρίες. Όπως και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες και την περισσότερη ώρα κυριαρχούσαμε στον αγωνιστικό χώρο, δείξαμε για ακόμα μια φορά την ανισορροπία και την έλλειψη σταθερότητας. Κάναμε ξανά λάθη και στο τέλος μας τιμώρησαν. Είναι σκληρή τιμωρία, αλλά ίσως την αξίζαμε. Δεν είμαστε σταθεροί και δώσαμε ελπίδα στον αντίπαλο να συνεχίσει να μας πιέζει για να πάρει τον βαθμό”.

”Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος ιδιοφυία στο ποδόσφαιρο για να βγάλει συμπεράσματα και να κάνει ανάλυση για το γκολ που δεχτήκαμε. Μιλάμε για στιγμές που καθόρισαν το αποτέλεσμα. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία της σεζόν και προσπαθούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Η σεζόν έχει ομοιότητες με το τέλος της περσινής περιόδου καθώς παίζουμε αρκετούς αγώνες μαζεμένους. Πέρσι σε αυτή τη φάση της σεζόν χάσαμε από τη Σέφιλντ, αλλά αργότερα μαζέψαμε πόντους. Ας ελπίσουμε πως θα κάνουμε το ίδιο και τώρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.