Σοκ για την Τσέλσι! Ήττα 2-5 από τη Γουέστ Μπρομ (vid)

Η Τσέλσι γνώρισε ταπεινωτική ήττα 2-5 στο Λονδίνο από τη 19η Γουεστ Μπρομ του Άλαρνταις. Αποβλήθηκε στο 29' ο Τιάγκο Σίλβα.

Η Τσέλσι υποδέχτηκε τη Γουέστ Μπρομ για την 30η αγωνιστική της Premier League και γνώρισε ήττα-σοκ 2-5 στο Στάμφορντ Μπριζ! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ μπορεί να ξεκίνησε το ματς με ιδανικούς οιωνούς, καθώς μπήκε μπροστά στο σκορ με τον Πούλισιτς στο 27′, ωστόσο ακολούθησε “καταιγίδα” από την προτελευταία της κατηγορίας Γουεστ Μπρομ του “γερόλυκου” Σαμ Αλαρντάις. Οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέσσερα συνεχόμενα γκολ (!) μέχρι το 69ο λεπτό και προηγήθηκαν 1-4.

Σκόρερ της Γουεστ Μπρομ οι Περέιρα (45+2′, 45+4′), Ρόμπινσον (63′) και Ντιανέ (68′). Οι δύο ομάδες είχαν από ένα δοκάρι με Φίλιπς (45+3′) και Αλόνσο (54′). Στο 29ο λεπτό είχε προηγηθεί η αποβολή του Τιάγκο Σίλβα της Τσέλσι, που όπως φάνηκε επηρέασε αρκετά την απόδοση των “μπλε”. Ο Μέισον Μάουντ μείωσε για την Τσέλσι στο 71′, αλλά αυτή ήταν η μοναδική αντίδραση των γηπεδούχων, που δέχτηκαν μάλιστα και πέμπτο γκολ από τον Ρόμπινσον στις καθυστερήσεις.  

Αυτή ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη επί της Τσέλσι στο πρωτάθλημα μετά από 43 χρόνια για τη Γουέστ Μπρόμιτς Άλμπιον ενώ παράλληλα μπήκε τέλος στο αήττητο των «μπλε» με τον Τόμας Τούχελ στην τεχνική τους ηγεσία.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.