Αποφορτίζει τους παίκτες του ο Κλοπ

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έδωσε την ευκαιρία στον Γιούργκεν Κλοπ να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του.

Η διακοπή των αγωνιστικών υποχρεώσεων, έδωσε την ευκαιρία στον Γιούργκεν Κλοπ να αποφορτίσει τους ποδοσφαιριστές του. Η Λίβερπουλ μπαίνει στο τελευταίο κρίσιμο κομμάτι στην Πρέμιερ Λιγκ και με την πρόκριση της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, έχει δύο μεγάλους στόχους. Τετράδα στο πρωτάθλημα και τον τελικό της Κωνσταντινούπολης στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «κόκκινοι» δεν θα παίξουν μέχρι το ταξίδι στο Λονδίνο για το ματς της 4ης Απριλίου με την Άρσεναλ, καθώς αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχουν υποχρεώσεις. Το προγραμματισμένο ντέρμπι με την Τσέλσι δεν θα γίνει καθώς οι «μπλε» βρίσκονται σε δράση στα προημιτελικά του FA Cup και με όλους τους συλλόγους να βρίσκονται σε απραξία για δύο εβδομάδες λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων, με υποχρεώσεις των παικτών στις Εθνικές τους ομάδες.

Η Λίβερπουλ κατέγραψε νίκες με Λειψία και Γουλβς στους δύο πιο πρόσφατους αγώνες και ο Γερμανός τεχνικός, ελπίζει ότι αυτό το διάλλειμα θα φέρει κάποιους από τους τραυματίες παίκτες του πιο κοντά στο γυμναστήριο. Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν την επόμενη εβδομάδα, αλλά πριν από αυτό, τους δόθηκε μια εβδομάδα άδεια από τον Κλοπ για να επαναφορτίσουν τις μπαταρίες τους. Σύμφωνα με το «The Athletic», Σαλάχ, Μανέ, Βαϊνάλντουμ, Αλεξάντερ-Άρνολντ, Τιάγκο, Ζότα και Ρόμπερτσον, είχαν όλοι άδεια για αυτήν την εβδομάδα.

Και οι επτά παίκτες θα περίμεναν να βρεθούν με τις Εθνικές τους την επόμενη εβδομάδα, αλλά ο Αλεξάντερ-Άρνολντ δεν κλήθηκε στην ομάδα της Αγγλίας από τον προπονητή Γκάρεθ Σαουθγκέιτ. Τα «Τρία Λιοντάρια» αντιμετωπίζουν την Αλβανία, τον Άγιο Μαρίνο και την Πολωνία στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά ο Σαουθγκέιτ  επέλεξε να μην επιλέξει τον αμυντικό της Λίβερπουλ, εξαιτίας της μέτριας αγωνιστικής του κατάστασης την εφετινή χρονιά.  
«Δεν νομίζω ότι έχει παίξει στο επίπεδο στο οποίο βρισκόταν τα τελευταία χρόνια», είπε ο Σαουθγκέιτ την Πέμπτη. «Είναι ένα μεγάλο ταλέντο και είμαι σίγουρος ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο για την Αγγλία στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.