Λέστερ-Σέφιλντ Γιουν. 5-0: «Show» με χατ-τρικ Ιχεανάτσο (HL)

Η Λέστερ δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα με την ουραγό της Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, και ανέβηκε ξανά στην 2η θέση της βαθμολογίας με χατ-τρικ του Κελέτσι Ιχεανάτσο.

Το βράδυ (14/03, 21:15) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ με στόχο τη νίκη που θα την ανεβάσει εκ νέου στην 2η θέση της βαθμολογίας. Εκεί αυτή την στιγμή βρίσκεται η Λέστερ, η οποία έκανε «περίπατο» κόντρα στην ουραγό Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (5-0), φτάνοντας τους 56 βαθμούς.

Ο Κελέτσι Ιχεανάτσο έφτασε τα 6 γκολ στην Premier League με τα 3 που πέτυχε σήμερα και παράλληλα μετρά 3 σερί ματς με έστω ένα τέρμα στο ενεργητικό του.

Οι «αλεπούδες» προηγήθηκαν στο 39ο λεπτό μετά από έξοχη ασίστ του Βάρντι και τελείωμα του Ιχεανάτσο. Στο 64′ ο Πέρεζ κλείδωσε την υπόθεση νίκη, προτού δώσει διαστάσεις θριάμβου στο «διπλό» ο Νιγηριανός φορ (69′, 78′).

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε με αυτογκόλ του Ίθαν Αμπαντού στο 80ο λεπτό, έπειτα από ενέργεια του Τζέιμι Βάρντι που μπορεί να μην βρήκε δίχτυα τελικά αλλά ήταν ιδιαίτερα δραστήριος όλο το 90λέπτο.

Το επόμενο Σαββατοκύριακο είναι Σαββατοκύριακο… FA Cup για τις ομάδες του Νησιού και η Λέστερ υποδέχεται στο King Power Stadium την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ίδια μέρα (21/03) η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει για το «θαύμα» στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στο Stamford Bridge κόντρα στην Τσέλσι.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα, η ομάδα του Χεκινγκμπότομ πολύ δύσκολα θα γλυτώσει τον υποβιβασμό στις εναπομείναντες 9 αγωνιστικές, αφού αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 20η θέση με 14 βαθμούς και η 17η Νιουκάστλ (σώζεται) έχει μαζέψει 28 βαθμούς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.