Κρίσταλ Πάλας-Γουέστ Μπρομ 1-0: Το γκολ του Μιλιβόγεβιτς ήταν αρκετό (hls)

Με πέναλτι του Σέρβου οι Λονδρέζοι «βύθισαν» ακόμη περισσότερο τη Γουέστ Μπρομ στη βαθμολογία ενώ οι ίδιοι έχουν διαφορά 11 βαθμών από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Ένα γκολ του Λούκα Μιλιβόγεβιτς ήταν αρκετό για να δώσει τη νίκη της Κρίσταλ Πάλας επί της Γουέστ Μπρομ, με τους Λονδρέζους να επιστρέφουν στις επιτυχίες ύστερα από 3 αγωνιστικές, ενώ αυτό είναι το πρώτο εντός έδρας τρίποντο από τις 30 Ιανουαρίου.

Η φάση που έκρινε τη μοίρα του αγώνα έγινε στο 35’ με τον Φέρλονγκ να βρίσκει την μπάλα με το χέρι εντός μεγάλης περιοχής.

O διαιτητής Κούπερ μετά από επιτόπια ανασκόπηση της φάσης μέσω VAR έδωσε ορθώς το πέναλτι, με τον Σέρβο να ευστοχεί από τα 11 μέτρα και με το πρώτο γκολ του στη σεζόν να δίνει προβάδισμα στους Λονδρέζους, το οποίο διατήρησαν με σχετική ευκολία μέχρι τέλους.

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο Βιλφρίντ Ζαχά, θέλοντας να αλλάξει τον τρόπο διαμαρτυρίας για το Black Lives Matter, επέλεξε να μείνει όρθιος παρά να γονατίσει.

Κρίσταλ Πάλας: Γουάιτα, Γουόρντ, Κουγιατέ, Κέιχιλ, Φαν Άανχολτ, Αγιού (84’ Τάουσεντ), Μιλιβόγεβιτς, Ρίντεβαλντ, Εζέ (74’ Σλουπ), Μπεντέκε, Ζαχά

Προπονητής: Ρόι Χόντγκσον

Γουέστ Μπρόμγουιτς Άλμπιον: Τζόνστον, Φέρλονγκ, Ο’ Σέι, Μπάρτλεϊ, Τάουνσεντ, Γιοκουσλού, Φίλιπς (71’ Σνόντγκρας), Γκάλαγκερ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Περέιρα (64’ Ρόμπσον-Κανού), Ντιάν

Προπονητής: Σαμ Άλαρνταϊς


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.