Νιουκάστλ-Ά. Βίλα 1-1 : Όλα έγιναν στο τέλος! (hls)

Ένα μέτριο παιχνίδι στη μεγαλύτερη του διάρκεια, είχε εκπληκτικό φινάλε!

Για άλλο ένα παιχνίδι η Νιουκάστλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «St. James’ Park». Στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 38ης αγωνιστικής στην Premier League,η ομάδα του Στιβ Μπρους ισοφάρισε στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων την Άστον Βίλα, αλλά παρέμεινε σε μεγάλο κίνδυνο, μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.  

Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μέρφι στο 82ο λεπτό και λίγο αργότερα, στο 86΄, ήρθε το καταστροφικό χτύπημα για τη Νιουκάστλ. Και μάλιστα από δικό της παίκτη. Τον Κλαρκ και η ομάδα του δέχτηκε το 12ο τέρμα στο τελευταίο 15λεπτο. Τουλάχιστον η Νιουκάστλ απέφυγε τα χειρότερα στο τέλος. Ο αρχηγός της, Τζαμάλ Λασέλς με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-1, αλλά η ομάδα του παρέμεινε με μόλις μία εντός έδρας νίκη στα τελευταία επτά παιχνίδια.

Η Άστον Βίλα έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια της να προσεγγίσει τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο και παρέμεινε στην 9η θέση, επτά βαθμούς από την πρώτη πεντάδα. Αυτή είναι μόλις η τρίτη φορά στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, που μία ομάδα σκοράρει σε εκτός έδρας ματς στο 86ο λεπτό ή και πιο μετά και δεν κατακτάει τη νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.