Premier League: Απίθανο “διπλό” για τη Λέστερ! (hls)

Έχανε από το 10', ισοφάρισε στο 62' και με ολέθριο λάθος του Σάντσεθ πήρε σπουδαίο τρίποντο!

Με σημαντικότατες απουσίες, σημειώνοντας την πρώτη της τελική στο 36′, κυνηγώντας στο σκορ από το 10′ η Λέστερ συνέχισε την απίθανη εκτός έδρας πορεία της, κάνοντας την ανατροπή στο 88′ με τον Αμαρτέι για το 2-1 μέσα στο “σπίτι” της Μπράιτον.

Απίθανο κι όμως πραγματικό … Η Μπράιτον τα έκανε όλα σωστά και κατάφερε να μην πάρει τίποτα απέναντι στην πλέον “εύθραυστη” εκδοχή της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς. Στο 10′ ο Λαλάνα σκόραρε για πρώτη φορά μετά από δυόμιση χρόνια στην Premier League, ο ίδιος είχε δοκάρι σε γυριστή κεφαλιά δείχνοντας πως οι “Πελαργοί” πήγαιναν με ασφάλεια στην πρώτη τους νίκη απέναντι στη Λέστερ στην ιστορία της. 

Είναι χαρακτηριστικό πως η πρώτη τελική για τους φιλοξενούμενους ήρθε μετά το πρώτο ημίωρο! Κι όμως … οι “μπαρουτοκαπνισμένοι” φιλοξενούμενοι αρχικά ισοφάρισαν με τον Ιχεανάτσο στο 62′ από “μαγική” ασίστ του Τίλεμανς, πετυχαίνοντας το 3ο του γκολ σε τέσσερις παρουσίες σε αρχικό σχήμα εκτός έδρας αγώνα, ζήτησαν πέναλτι στο 86′, άποψη με την οποία ο διαιτητής – αφού συμβουλεύτηκε το VAR – δε συμφώνησε και στο 88′ σ’ εκτέλεση κόρνερ, ο πορτιέρε της Μπράιτον, Σάντσεθ έκανε τραγική έξοδο, η μπάλα έφτασε στον Αμαρτέι που δε δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με το κεφάλι. 

Μια υπερπολύτιμη νίκη που καθιερώνει την ομάδα του στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας και της επιτρέπει να έχει βάσιμες ελπίδες για έξοδο στο Champions League την ίδια στιγμή που η Μπράιτον μπλέκει σε περιπέτειες ελπίζοντας σε στραβοπάτημα της Φούλαμ στην αποψινή της εξόρμηση κόντρα στη Λίβερπουλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.