Premier League: Τρεις «κανονιές» από την Άρσεναλ, όλα μηδέν στο Λονδίνο (hls)

Η Λέστερ έκανε το... λάθος να προηγηθεί και η Άρσεναλ γύρισε τούμπα το παιχνίδι, πανηγυρίζοντας ένα σπουδαίο «διπλό». Στο Λονδίνο, Κρίσταλ Πάλας και Φούλαμ κόλλησαν στο 0 αν και οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να είχαν πάρει το τρίποντο.

Στο Λέστερ, φαβορί βάση της βαθμολογίας ήταν η Λέστερ (49 έναντι 37 βαθμών), όμως στο χορτάρι η Άρσεναλ παρουσιάστηκε πολύ καλύτερη και δίκαια πήρε το τρίποντο. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 6ο λεπτό με τον Γιούρι Τίλεμανς, όμως προτού ολοκληρωθεί το ημίχρονο οι λονδρέζοι είχαν ανατρέψει την εις βάρος τους κατάσταση με τον Νταβίντ Λουίζ και τον Αλεξάντρ Λακαζέτ (πέναλτι). Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (52′) οι «κανονιέρηδες» εξασφάλισαν τη νίκη με τέρμα του Νικολά Πεπέ και ανέβηκαν στον βαθμολογικό πίνακα. Έτσι «αναπτερώθηκαν» οι ελπίδες ακόμα και για 4άδα εφόσον βέβαια δοθεί συνέχεια την άλλη εβδομάδα (06/03) κόντρα στην Μπέρνλι. Την άλλη Πέμπτη (11/03) θυμίζουμε ότι η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα ταξιδεύει στον Πειραιά για το 1ο παιχνίδι της Φάση των «16» του Europa League.

Στο Σέλχερστ Παρκ του Λονδίνου η Κρίσταλ Πάλας υποδέχθηκε την Φούλαμ αλλά δεν απείλησε σε κανένα σημείο του ματς την εστία του Αρεόλα. Αντιθέτως, η ομάδα του Πάρκερ είχε τις στιγμές της για να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο αλλά ο φορ Τζος Μάτζα δεν μπόρεσε να τις μετουσιώσει σε γκολ. Έτσι η Φούλαμ παρέμεινε στην 18η θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς και την χωρίζουν 3 βαθμοί από την σωτηρία (στους 26 βαθμούς βρίσκονται Μπράιτον και Νιουκάστλ). Η Κρίσταλ Πάλας δεν δείχνει ικανή να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την άνετη παραμονή (33 βαθμούς).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.