Γουέστ Μπρόμιτς – Μπράιτον 1-0: Αυτοκτονία για τους «γλάρους» (hls)

Η Γουέστ Μπρόμιτς κέρδισε 1-0 εντός την Μπράιτον, η οποία έχασε δύο πέναλτι και της ακυρώθηκε ένα γκολ που θα συζητηθεί!

Η Γουέστ Μπρόμιτς κέρδισε 1-0 εντός την Μπράιτον, η οποία έχασε δύο πέναλτι και της ακυρώθηκε ένα γκολ που θα συζητηθεί!

Η ομάδα του Σαμ Αλαρντάις, επέστρεψε στις νίκες μετά από επτά αγωνιστικές για το δεύτερο τρίποντό της σε 16 αγώνες, παραμένοντας πάντως οκτώ πόντους από τις θέσεις της σωτηρίας με ματς περισσότερο.
Η Μπράιτον παρέμεινε χωρίς νίκη για τέταρτη σερί αγωνιστική και είναι τέσσερις πόντους από την επικίνδυνη ζώνη. 
Οι γηπεδούχοι, ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς και συγκεκριμένα στο 11ο λεπτό με τον Μπάρτλι, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα απ’ όλους και σκόραρε με κεφαλιά.
Οκτώ λεπτά αργότερα άρχισε η …αυτοκτονία της Μπράιτον, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν πέναλτι, αλλά τον εκτελεστή Γκρος να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.
Στο 29′, έγινε η φάση που σημάδεψε το παιχνίδι: οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ έξω από την περιοχή και την ώρα που οι γηπεδούχοι έφτιαχναν το τείχος, ο Ντανκ εκτέλεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο διαιτητής Λι Μέισον ακύρωσε αρχικά το γκολ καθώς δεν είχε σφυρίξει για να εκτελεστεί το φάουλ, όμως στη συνέχεια το κατακύρωσε μετά τις έντονες διαμαρτυρίες των παικτών των «γλάρων» που ισχυρίζονταν ότι άκουσαν σφύριγμα (ίσως ο ρέφερι πήρε ανάσα κατά λάθος με τη σφυρίχτρα στο στόμα). Οι παίκτες της Μπρόμιτς τον…περικύκλωσαν στη συνέχεια και έτσι κατέφυγε στο VAR, με το γκολ τελικά να ακυρώνεται οριστικά έπειτα από τεράστιο μπέρδεμα.
Στο 76′, το άσχημο απόγευμα της Μπράιτον ολοκληρώθηκε με τους «γλάρους» να κερδίζουν δεύτερο πέναλτι, αλλά τον Ουέλμπεκ να σουτάρει επίσης στο δοκάρι και να μην μπορεί να σκοράρει στην επαναφορά!
Κάπως έτσι, η Μπράιτον έχασε ένα ματς στο οποίο είχε 70% κατοχή, 14-6 σουτ, 6-2 τελικές στην εστία και δύο πέναλτι υπέρ της…
ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜΙΤΣ (Άλαρνταϊς): Τζόνστον – Φέρλονγκ, Ο’ Σέι, Μπάρτλι, Τάουνσεντ – Γιοκουσλού – Περέιρα (79′ Ιβάνοβιτς), Γκάλαχερ, Μέιτλαντ-Νάιλς, Φίλιπς (72′ Ντιανγκανά) – Ντιάν (83′ Ρόμπσον – Κάνου).
ΜΠΡΑΪΤΟΝ (Πότερ): Σάντσεθ – Φέλτμαν, Γουάιτ (83′ Μόντερ), Ντανκ, Μπερν – Μπισουμά, Γκρος – Τροσάρ, ΜακΆλιστερ (46′ Λαλάνα), Κόνολι (61′ Ουέλμπεκ) – Μοπέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.