Άστον Βίλα – Άρσεναλ 1-0: «Δήμιος» ξανά ο Ουότκινς! (hls)

Ο Όλι Ουότκινς τιμώρησε για δεύτερο φετινό ματς την Άρσεναλ, οδηγώντας την Άστον Βίλα σε εντός έδρας νίκη επί των «κανονιέρηδων» με 1-0.

Ο Όλι Ουότκινς τιμώρησε για δεύτερο φετινό ματς την Άρσεναλ, οδηγώντας την Άστον Βίλα σε εντός έδρας νίκη επί των «κανονιέρηδων» με 1-0.

Ο αρχισκόρερ της ομάδας του Ντιν Σμιθ είχε πετύχει δύο γκολ στο 3-0 των «βίλανς» τον περασμένο Νοέμβριο για τον πρώτο γύρο της Πρέμιερ Λιγκ, με τον ίδιο να καθαρίζει ξανά και μάλιστα νωρίς – νωρίς.

Η Βίλα επέστρεψε έτσι στις νίκες μετά από μία αγωνιστική και καλοβλέπει Ευρώπη με τρία σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα επί της Άρσεναλ, η οποία έχασε δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι, δεν έχει νίκη τρεις αγώνες και βολοδέρνει στο μέσο της βαθμολογίας. Οι «βίλανς» μάλιστα κέρδισαν και στα δύο ματς ενός πρωταθλήματος τους Λονδρέζους για πρώτη φορά από το 1993!

Η Άρσεναλ ξεκίνησε χωρίς τους τιμωρημένους Λένο και Λουίζ, με το νέο απόκτημα Ματ Ράιαν να πραγματοποιεί το ντεμπούτο του κάτω από τα δοκάρια. Ο Αυστραλός κατάφερε όμως να κρατήσει ανέπαφη την εστία του στη νέα του καριέρα για μόλις δύο λεπτά, καθώς ο Τραορέ έκλεψε σε πάσα του Σοάρες, μπήκε στην περιοχή και έκοψε για τον επερχόμενο Ουότκινς, ο οποίος πέτυχε έτσι από κοντά το 10ό του γκολ στο πρωτάθλημα. Μάλιστα έγινε ο πρώτος παίκτης της Βίλα με γκολ στο «Βίλα Παρκ» σε τρία σερί ματς πρωταθλήματος μετά τον Ντάρεν Μπεντ το 2011!

Η Άρσεναλ είχε την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του υπόλοιπου α’ μέρους, όμως δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά.

Στο 53’ ο Πεπέ απέτυχε από καλή θέση να γράψει το 1-1 και ο Μίκελ Αρτέτα επιστράτευσε μετά από μία ώρα αγώνα τους Ομπαμεγιάνγκ και Όντεργκααρντ από τον πάγκο.

Tα πράγματα όμως δεν άλλαξαν ριζικά. Αντίθετα στο 79’ η Βίλα έφτασε κοντά στο 2-0 με τον Ράιαν να αποκρούει θεαματικά προσπάθεια του Γκρίλις.

Στο 83’ ο Ουότκινς έχασε μεγάλη ευκαιρία στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ μέσα στην περιοχή, ενώ στην αμέσως επόμενη επίθεση ο Όντεργκααρντ αστόχησε από καλή θέση για την Άρσεναλ.

AΣΤΟΝ ΒΙΛΑ (Σμιθ): Μαρτίνεθ – Κας, Κόνσα, Μινγκς, Τάργκετ – Νακάμπα, ΜακΓκιν – Τραορέ (66’ Τρεζεγκέ), Μπάρκλι (78’ Ράμσι), Γκρίλις – Ουότκινς.

ΑΡΣΕΝΑΛ (Αρτέτα): Ράιαν – Μπεγερίν, Χόλντινγκ, Γκάμπριελ, Σοάρες (65’ Όντεργκααρντ) – Πάρτι (74’ Γουίλιαν), Τζάκα – Σάκα, Σμιθ – Ρόου, Πεπέ – Λακαζέτ (59’ Ομπαμεγιάνγκ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.