Έβερτον-Νιούκαστλ 0-2: Επέστρεψε στις νίκες (vid)

Με τον Καλούμ Γουίλσον να πετυχαίνει δύο γκολ η Νιούκαστλ επικράτησε με σκορ 2-0 της Έβερτον κι επέστρεψε στις νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 9 ματς

Να διακόψει το αρνητικό σερί των εννέα αγώνων χωρίς νίκη στην Πρέμιερ Λιγκ επιθυμούσε η Νιούκαστλ κατά την επίσκεψη της στο Γκούντισον Παρκ, ωστόσο η Έβερτον που είχε μόλις μία ήττα στα τελευταία οκτώ, δεν αποτελούσε τον ιδανικότερο αντίπαλο σε αυτή την επιδίωξη. 

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ, παρότι οι δύο ομάδες είχαν ρυθμό κι επιθετική διάθεση στο παιχνίδι τους. Η καλύτερη στιγμή στο πρώτο 45λεπτο ανήκε στους φιλοξενούμενους με τον Γουίλσον να υποχρεώνει σε μεγάλη επέμβαση τον Πίκφορντ. 

Ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων όμως δε μπόρεσε να κάνει το ίδιο και στη φάση του 73ου λεπτού, όταν και πάλι ο Καλούμ Γουίλσον ήταν πρωταγωνιστής για να βάλει την ομάδα του με κεφαλιά μπροστά στο σκορ.
Ήταν ο ίδιος ποδοσφαιριστής στις καθυστερήσεις που σφράγισε τη νίκη της ομάδας του Στηβ Μπρους σημειώνοντας το δέκατο τέρμα του φέτος στην αντεπίθεση μετά από ασίστ του Λιούις.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.