Λέστερ: Ο Ρότζερς στάθηκε στην “πείνα” της ομάδας του

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη 2-0 της Λέστερ επί της Τσέλσι, η οποία την έφερε στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος.

Ο Μπρένταν Ρότζερς δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τη νίκη 2-0 της Λέστερ επί της Τσέλσι, η οποία την έφερε στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος. Οι “αλεπούδες” έχουν ένα βαθμό περισσότερο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ρότζερς δήλωσε: “Αντιμετωπίσαμε μια πολύ ταλαντούχα ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, αλλά τα πήγαμε πολύ καλά. Δουλέψαμε σκληρά, κάτι το οποίο πρέπει να κάνεις σε αυτά τα παιχνίδια. Είμαι πολύ ικανοποιημένος με το πώς τελειώσαμε το παιχνίδι”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Ένιωσα ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο αμυντικός μας σχεδιασμός ήταν πολύ πιο συμπαγής από το πρώτο ημίχρονο, ενώ απειλούσαμε ακόμα στην επίθεση. Αυτή η επιτυχία δίνει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Για να μείνεις στην κορυφή χρειάζεται να έχεις επιθυμία και πείνα και νομίζω ότι η ομάδα έδειξε πως τα διαθέτει”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.