Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Τότεναμ 1-3: Την ”έκοψε” νωρίς…(hls)

Η Τότεναμ πέτυχε την δεύτερη νίκη της μέσα στο νέο έτος, πρώτη μακριά από το Λονδίνο και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Η Τότεναμ πέτυχε την δεύτερη νίκη της μέσα στο νέο έτος, πρώτη μακριά από το Λονδίνο και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Αήττητοι οι Λονζρέζοι μέσα στο 2021 σκαρφάλωσαν στην 3η θέση πιάνοντας τη Λίβερπουλ που έχει ματς λιγότερο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17/1,18.30). Η Σέφιλντ παρέμεινε στο βυθό της βαθμολογίας με μόλις μια νίκη και 5 πόντους μετά από 19 αγωνιστικές.

Η Τότεναμ άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς με τον Σερζ Οριέ (0-1, 5ο λεπτό) να σκοράρει για δεύτερη φορά μέσα στη σεζόν πετυχαίνοντας μετά το γκολ στο Όλντ Τράφορντ κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-6). Ο Ζοζέ Μουρίνιο κατέβασε σχήμα με τρεις στην άμυνα για πρώτη φορά και δύο φουλ μπακ.

Πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο, ο Χάρι Κέιν έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στα ”σπηρούνια” με το 12ο φετινό του γκολ (0-2, 40ο λεπτό).  Στο δεύτερο ημίχρονο και με την συμπλήρωση μιας ώρας ο παίκτης που έχει βάλει τα μισά γκολ της Σέφλιντ στο πρωτάθλημα (5 από τα 10 συνολικά), ο Ιρλανδός επιθετικός, Ντέιβιντ ΜακΓκόλντρικ, μείωσε για τις ”λεπίδες” δίνοντας νέο ενδιαφέρον (1-2, 60ο λεπτό). Τρία λεπτά όμως αργότερα ο Τανγκί Εντομπελέ με το 3ο φετινό του γκολ έδωσε μαξιλάρι δύο τερμάτων ξανά στη Τότεναμ (1-3, 63ο λεπτό) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Κρις Γουάιλντερ): Ραμσντεϊλ, Μπάσαμ (74′ Σαρπ), Στίβενς, Ίγκαν, Αμπαντού, Μπογκλ, Φλεκ, Νόργουντ (67′ Μπράιαν), Λάντστραμ, Μπερκ (71′ Μπρούστερ), ΜακΓκόλντρικ

Τότεναμ ( Ζοζέ Μουρίνιο): Λορίς, Οριέ, Ντέιβις, Ρόντον, Ρεγκιλόν, Χόιμπερ, Ντάιερ, Εντομπελέ, Σον, Κέιν (90′ Βινίσιους), Μπέρχβαϊν (86′ Λούκας Μόουρα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.