Γκουαρδιόλα: “Εύχομαι ο Μέσι να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα”

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα αναφέρθηκε στο Λιονέλ Μέσι και τόνισε ότι σαν φίλαθλος της Μπαρτσελόνα επιθυμεί ο Αργεντινός να τελειώσει την καριέρα του με τη φανέλα των "μπλαουγκράνα".

Μπορεί τα σενάρια σχετικά με την μετακίνηση του Λιονέλ Μέσι στην Μάντσεστερ Σίτι να είναι πολλά. Όμως ο Πεπ Γκουαρδιόλα σε δηλώσεις του σχετικά με αυτή την περίπτωση ισχυρίστηκε ότι ο Αργεντινός θα ήθελε να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα.

“Αυτό που θέλω εγώ είναι να τελειώσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα. Είναι αυτό που εύχομαι! Αυτό δεν ξέρω πόσες φορές το έχω πει, ίσως εκατοντάδες. Θα μου άρεσε σαν φίλαθλος της Μπαρτσελόνα να τελειώσει την καριέρα του ο Μέσι εκεί. Αυτή τη χρονιά τελειώνει το συμβόλαιο του και δεν γνωρίζω τι πρόκειται να κάνει ή τι έχει στο μυαλό του. Αυτή τι στιγμή είναι παίκτης της Μπαρτσελόνα και η μεταγραφική περίοδος θα είναι τον Ιούνιο και Ιούλιο”, ισχυρίστηκε αρχικά.

Στη συνέχεια ο τεχνικός των “πολιτών”, αναφέρθηκε στα χρόνια του στην ισπανική ομάδα, ως παίκτης και υπογράμμισε χαρακτηριστικά ότι αυτός ο σύλλογος πρόσφερε απολύτως τα πάντα σε εκείνον. 

“Είμαι ένας άνθρωπος που έχει μεγάλη εκτίμηση για την Μπαρτσελόνα για ότι έκαναν για έμενα όταν ήμουν παίκτης. Μου έδωσαν  απολύτως τα πάντα από την αρχή που ξεκίνησα, από την ακαδημία της ομάδας”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.