Γκουαρντιόλα: “Είναι πρόβλημα το βαρύ πρόγραμμα”

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως το βαρύ πρόγραμμα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων και πως αναγκάζονται να φτάσουν στα όριά τους.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε πως το βαρύ πρόγραμμα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα για τους ποδοσφαιριστές των ομάδων και πως αναγκάζονται να φτάσουν στα όριά τους. Ο Καταλανός τεχνικός των “πολιτών” συμπλήρωσε πως θα πρέπει να βρεθεί λύση, ώστε να μην υπάρχει τόσο μεγάλη καταπόνηση των παικτών με όλες τις υποχρεώσεις εντός και εκτός των συνόρων. 

Αρχικά, ο Γκουαρντιόλα δήλωσε: “Είναι πάρα πολλά. Απαιτούμε από αυτούς κάτι που δεν αντέχουν. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε. Σταματήσαμε την περασμένη σεζόν, επιστρέψαμε μετά από δύο εβδομάδες γι’ αυτήν τη σεζόν. Προσπαθώ να απαιτήσω τα πάντα από τους παίκτες μου, αλλά υπάρχει ένα όριο. Μπορούμε να αγωνιστούμε σε έναν ή δύο αγώνες -χωρίς πρόβλημα- αλλά αυτό τώρα, συμβαίνει κάθε τρεις ημέρες. Παίξαμε ένα σκληρό παιχνίδι εναντίον της Πόρτο και επιστρέψαμε στην Premier League”.

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: “Οι παίκτες έκαναν μια απίστευτη προσπάθεια. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες να κερδίσουμε το παιχνίδι και στο τέλος, δεν μπορέσαμε να το κάνουμε. Προσπάθησαν και έκαναν τα πάντα στο γήπεδο. Έχουμε το Champions League και το Carabao Cup. Δεν έχουμε αρκετές δυνάμεις για να το κάνουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στη Γουέστ Χαμ, βάλαμε όλη την ενέργειά μας, αλλά δεν είναι εύκολο όταν ο αντίπαλος έχει 10 παίκτες στην άκρη της περιοχής. Από την πρώτη ημέρα που αρχίσαμε, ήταν έτσι”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.