Τσέλσι-Γουλβς 2-0: Την “καθάρισε” σε δύο λεπτά! (vid)

Η Τσέλσι ήταν σαφώς ανώτερη της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού και πήρε εύκολη νίκη με σκορ 2-0 που την στέλνει στο Champions League.

Η Γουλβς, προσεχής αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League δεν κατάφερε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης απέναντι στην Τσέλσι, για την 38η και τελευταία αγωνιστική της Premier League, να ακολουθήσει το ρυθμό των Λονδρέζων και ηττήθηκε 2-0 με γκολ των Μέισον και Ζιρού στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Η βαθμολογική διαφορά μόλις τεσσάρων βαθμών των δύο ομάδων πριν την έναρξη του παιχνιδιού να προϊδέαζε για ένα αμφίρροπο ματς, ωστόσο οι “μπλε” ήταν αφοπλιστικά ανώτεροι της Γουλβς στο χορτάρι του Στάμφροντ Μπριτζ και πανηγύρισαν την επιστροφή στις νίκες, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Λίβερπουλ. Παράλληλα καρπώθηκαν και το τρίτο εισιτήριο που οδηγεί στο Champions League της επόμενης σεζον!

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέισον Μάουντ. Ο νεαρός μέσος έφτασε τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα, έχοντας σκοράρει και στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο “Μολινό”.

Στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε το 2-0 από τον Ολιβιέ Ζιρού, μετά από ασίστ του επίσης σκόρερ Μάουντ και έφτασε τα οκτώ γκολ στη σεζόν.

Η εικόνα της Γουλβς ήταν απογοητευτική με την ομάδα του Εσπίριτο Σάντο να υστερεί σε όλες τις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες. Είναι χαρακτηριστικό πως η κατοχή μπάλας “κλείδωσε” στο 62% υπέρ της Τσέλσι. Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ έφτασε έτσι τους 66 βαθμούς ολοκληρώνοντας την ιδιόμορφη αυτή σεζόν μαζί με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία επικράτησε της Λέστερ 2-0 εκτός έδρας, για να τσεκάρει το τέταρτο εισιτήριο για την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ο Ντανιέλ Ποντένσε πέρασε ως αλλαγή στο ματς στο 59ο λεπτό στη θέση του Ματ Ντόχερτι, χωρίς να καταφέρει να ξεχωρίσει.

Oι “λυκοι” τερμάτισαν στην έβδομη θέση με 59 βαθμούς και απολογισμό 15 νίκες, 14 ισοπαλίες και εννέα ήττες.

Τους ίδιους βαθμούς, μάζεψε η Τότεναμ ωστόσο, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων τερμάτισε έκτη. Έτσι πήρε την πρόκριση για τα προκριματικά του Europa League. Πλέον, η Γουλβς θέλει να πάρει το Κύπελλο Αγγλίας η Τσέλσι στον τελικό της 1ης Αυγούστου απέναντι στην Άρσεναλ ή να κατακτήσει η ίδια το φετινό Europa League ώστε να μπει στους ομίλους του Champions League.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.