Αντσελότι: Αρχιτέκτονας της ”κόκκινης μηχανής” ο Κλοπ

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει χτίσει μια ''κόκκινη μηχανή'' και ο προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, παραδέχεται και θαυμάζει την δουλειά του Γερμανού.

Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει χτίσει μια ”κόκκινη μηχανή” και ο προπονητής της Έβερτον, Κάρλο Αντσελότι, παραδέχεται και θαυμάζει την δουλειά του Γερμανού.

Η Λίβερπουλ περίμενε 30 χρόνια για να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα που εξασφάλισε 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε κάνοντας νέο ρεκόρ στην Πρέμιερ Λιγκ. Με δηλώσεις του στο Sky sports Italia αποθέωσε τον Κλοπ.

”Έχω σπουδαία σχέση μαζί του, συναντηθήκαμε την περασμένη εβδομάδα όταν ουσιαστικά είχαν όλα κριθεί και του απένειμα τα εύσημα. Ο Κλοπ είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας, όχι μόνο για την κατάκτηση του τίτλου αλλά και για τα επιτεύγματα του τα τελευταία πέντε χρόνια στην Αγγλία. Με υπομονή, συνεχίζει να χτίζει την τέλεια ”μηχανή”.

Ο Αντσελότι κατοικεί στο Κρόσμπι, λίγο έξω έξω από το Λίβερπουλ και την Πέμπτη το βράδυ άκουσε και αυτός τους πανηγυρισμούς των φιλάθλων για την εξασφάλιση του τίτλου. Γείτονας με τον Τζίνι Βαινάλντουμ, ”έδωσε” τον Ολλανδό, λέγοντας πως δεν βρισκόταν σπίτι του για να πανηγυρίσει

Σε ότι αφορά στο μέλλον του στο Μέσρεσαϊντ…”Αν η Έβερτον είναι η τελευταία ομάδα στην καριέρα μου; Δεν γνωρίζω, όμως θα ήθελα να παραμείνω πολλά χρόνια καθώς έχω ένα μακροπρόθεσμο πλάνο στο μυαλό μου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.