Mancester City: Σπίτι του ο Γκαρθία (pics)

Ο Έρικ Γκαρθία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μια μέρα μετά την σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Βραζιλιάνο και συμπαίκτη του, Έντερσον, ο οποίος τον επισκέφτηκε.

Ο Έρικ Γκαρθία πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μια μέρα μετά την σφοδρή σύγκρουση με τον τερματοφύλακα Βραζιλιάνο και συμπαίκτη του, Έντερσον, ο οποίος τον επισκέφτηκε λίγο πριν μεταβεί στο σπίτι του για να ξεκουραστεί. Ο 19χρονος Ισπανός συγκρούστηκε με τον Έντερσον, σε μια προσπάθεια να ”καθαρίσει” τη φάση, χωρίς όμως να συνεννοηθεί με τον νεαρό, αλλά και άπειρο κεντρικό αμυντικό της ομάδας του Πέπε Γουαρδιόλα. Σε ότι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, η ομάδα του Γουαρδιόλα νίκησε εύκολα στην επανέναρξη της Πρέμιερ Λιγκ την Άρσεναλ (3-0).

Ο Γκαρθία έμεινε για αρκετά λεπτά στο χορτάρι, χρειάστηκε οξυγόνο και φορείο για να μεταφερθεί εκτός αγωνιστικού χώρου και αργότερα να διακομισθεί στο πιο κοντινό νοσοκομείο του Μάντσεστερ. Ο ποδοσφαιριστής αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, επέστρεψε σπίτι του όπου θα παρακολουθείται, πριν την επιστροφή του και πάλι στην δράση. Νωρίτερα, ο Έντερσον επισκέφτηκε στο νοσοκομείο τον συμπαίκτη του και δημοσίευσε μια φωτογραφία και τις ευχές του για γρήγορη ανάρρωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. ‘Γίνε καλά και γύρνα πίσω” έγραψε ο γκολκίπερ των ”πολιτών”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.