Γουαρδιόλα: Ντρέπομαι για την συμπεριφορά μας (pic- vid)

Ο Πέπε Γουαρδιόλα λυπάται για αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό.

Ο Πέπε Γουαρδιόλα λυπάται για αυτά που συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια και στέλνει το δικό του μήνυμα ενάντια στον ρατσισμό. Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στο θέμα του ρατσισμού, λίγο μετά την εύκολη επικράτηση κόντρα στην Άρσεναλ (3-0) στο Έτιχαντ.

”Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς οι λευκοί, είναι μια συγνώμη και πως λυπόμαστε για τον τρόπο που φερόμαστε στους μαύρους ανθρώπους τα τελευταία 400 χρόνια. Ντρέπομαι για αυτά που έχουμε κάνει σε αυτούς τους σπουδαίους μαύρους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το πρόβλημα υπάρχει παντού, όχι μόνο στην Αμερική  και τις ΗΠΑ, ο ρατσισμός είναι παντού, ίσως η γενιά μας έχει αργήσει να κάνει κάτι όμως η νέα γενιά καταλάβει πιο σωστά το πρόβλημα και βρει λύση ενάντια στον ρατσισμό. Είμαστε όλοι άνθρωποι, δεν παίζει ρόλο το χρώμα του δέρματος μας. Κάθε κίνηση είναι σημαντική, είναι μια μάχη που δίνεται καθημερινά μέσα στα χρόνια. Όλοι χρειάζονται την υποστήριξή μας. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν σπουδαία πράγματα, ελπίζω να συνεχιστεί παντού και στα σχολεία ώστε να υπάρξει δικαιοσύνη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.