Τρεις αντί-Σάντσο για την Γιουνάιτεντ

Όπως όλα δείχνουν ο πρώτος στόχος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αυτό το καλοκαίρι είναι ο Τζέιντον Σάντσο της Ντόρτμουντ. Οι κόκκινοι διάβολοι πάντως έχουν και εναλλακτικές λύσεις έτοιμες.

Η απόκτηση του 20χρονου σούπερ σταρ της Ντόρτμουντ δεν θα είναι εύκολη για την Γιουνάιτεντ που θα χρειαστεί να ξοδέψει περισσότερα από εκατό εκατομμύρια Ευρώ για να τον κάνει δικό της. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ όμως έχει ετοιμάσε και εναλλακτικές λύσεις σε περίπτωση που ο Άγγλος επιθετικός μείνει στην Γερμανία.

Πρώτος στόχος : Τιάγο Αλμάδα

Ο 19χρονος Αργεντινός επιθετικός μέσος της Βελέζ Σάρσφιλντ είναι η πρώτη λύση για τον Σόλσκιερ και ίσως η πιο εύκολη. Για χάρη του 19χρονου οι σκάουτερ της Γιουνάιτεντ έχουν πολλάκις βρεθεί σε αγώνες της Βελέζ Σάρσφιλντ. Μπορεί να παίξει δεξιά αλλά και πίσω από τον επιθετικό. Έχει τέσσερα γκολ και μια ασίστ σε 22 αγώνες πρωταθλήματος φέτος. 

Δεύτερος στόχος : Ράμπι Ματόντο 

Δεύτερη εναλλακτική λύση ένας γεννημένος στο Λίβερπουλ, Ουαλός που παίζει στην Μπουντεσλίγκα με την Σάλκε. Ο 19χρονος Ράμπι Ματόντο μετακόμισε στην Σάλκε τον Ιανουάριο του 2019 καθώς δεν είχε τύχη να βρεθεί στην πρώτη ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι. Φέτος έχει παίξει δεκαέξι ματς με την Σάλκε και έχει πετύχει ένα γκολ. Έχει παίξει μόνο μια φορά ενενήντα λεπτά. Είναι ήδη διεθνής με την εθνική ανδρών της Ουαλίας και έχει καλές συστάσεις και από τον Ράιαν Γκιγκς. 

Τρίτος στόχος : Ντέιβιντ Μπρουκς 

Πιο έμπειρος και με περισσότερες παραστάσεις από τις υπόλοιπες εναλλακτικές λύσεις. Επίσης Ουαλός και επίσης διεθνής. Αγωνίζεται στην Μπόρνμουθ η οποία ξόδεψε σχεδόν δώδεκα εκατομμύρια Ευρώ για την απόκτησή του από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Φέτος δεν έχει αγωνιστεί καθώς μόλις ξεπέρασε σοβαρό τραυματισμό στον αστράγαλο τον οποίο υπέστη στην προετοιμασία και χρειάστηκαν δύο χειρουργεία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.