Στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας η Γουλβς

Ακόμη μία ομάδα στην Αγγλία, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άπλωσε χείρα βοηθείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ακόμη μία ομάδα στην Αγγλία, μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άπλωσε χείρα βοηθείας στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οποίο δοκιμάζεται από την πανδημία του κορωνοϊού.

Ο λόγος για την Γουλβς, η οποία έδειξε την έμπρακτη στήριξη της στο NHS και το προσωπικό που δίνει καθημερινή μάχη κατά του Covid-19. 

Ειδικότερα η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa League, ανέλαβε να εξοπλίσει τους νέους θαλάμους που κατασκευάστηκαν στα νοσοκομεία “New Cross”, “West Park”, “Cannock Chase”, δεδομένων των αυξημένων αναγκών λόγω της υγειονομικής κρίσης που έχει πλήξει και την Αγγλία.

«Αυτή η επένδυση θα βοηθήσει πολύ εμάς και τους ασθενείς μας. Είμαστε ευγνώμονες για την υποστήριξη που έχουμε λάβει κατά τη διάρκειας αυτών των εξαιρετικά δύσκολων στιγμών», δήλωσε ο καθηγητής του νοσοκομείου, Στιβ Φιλντ.

Εκτός αυτού οι «λύκοι» προσέφεραν 6.300 στολές, 1.000 προστατευτικές μάσκες τύπου Ν95 και 4.000 απλές ιατρικές μάσκες. Άλλωστε η προσφορά της Γουλβς στα νοσοκομεία της πόλης κρατάει πολλά χρόνια, με παίκτες της ομάδας να κάνουν συχνά επισκέψεις στους ασθενείς.

Αξίζει να σημειωθεί πως πέραν του συλλόγου, σε δωρεές προς το Εθνικό Σύστημα Υγείας της χώρας έχουν προχωρήσει ξεχωριστά και οι παίκτες της Γουλβς. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.