«Όλα τα ματς της Premier League κεκλεισμένων, σε τρία ουδέτερα γήπεδα»

Στην αποκάλυψη πως η Premier League επεξεργάζεται πλάνο για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, προχώρησε η εφημερίδα «Sun».

Στην αποκάλυψη πως η Premier League επεξεργάζεται πλάνο για να ολοκληρωθεί το φετινό πρωτάθλημα, προχώρησε η εφημερίδα «Sun».

Η αγωνιστική δράση έχει σταματήσει στην Αγγλία, όπως και στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες, λόγω του κορωνοϊού και είναι άγνωστο αν και πότε θα επανεκκινήσουν τα πρωταθλήματα. 

Την ίδια στιγμή στην Αγγλία φαίνεται πως έχουν ήδη αρχίσει να εξετάζουν διάφορα σχέδια για την επανέναρξη της Premier League. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun» ένα από τα σενάρια είναι να διεξαχθούν οι εναπομείναντες εννέα αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και σε τρία ουδέτερα γήπεδα.

Η σκέψη να γίνουν τα ματς σε ουδέτερα γήπεδα έχει να κάνει με την αποφυγή συνωστισμού οπαδών έξω από τις έδρες των ομάδων τους, κάτι που είχε συμβεί τόσο στην αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο, όσο και στο ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Ντόρτμουντ.

Το αν θα προχωρήσει το συγκεκριμένο σενάριο θα φανεί το επόμενο διάστημα, αφού προτεραιότητα των Βρετανών φαίνεται πως είναι ο περιορισμός της πανδημίας Covid-19.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.