Αποθεώνουν Μαυροπανο τα γερμανικά ΜΜΕ (pic)

Την αποθέωση γνώρισε από τα γερμανικά ΜΜΕ ο Ντίνος Μαυροπάνος που ήταν ο κορυφαίος της Νυρεμβέργης στη νίκη επί της Σαντχάουζεν.

Το ντεμπούτο του Ντίνου Μαυροπάνου με τη Νυρεμβέργη μπορεί να μην ήταν το ιδανικό για τον Έλληνα αμυντικό όμως δεν άργησε να αποδείξει την ποιότητά του. 

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο επίκεντρο των γερμανικών Μέσων Ενημέρωσης για την απόδοσή του στη νίκη της Νυρεμβέργης επί της Σαντχάουζεν με 2-0, ενώ το Kicker τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία εντεκάδα της 20ης αγωνιστικής της 2. Bundesliga. 

Οι αριθμοί του δανεικού από την Άρσεναλ κεντρικού αμυντικού είναι εντυπωσιακοί καθώς η στατιστική κατέγραψε 75% κερδισμένες μονομαχίες, 80% κερδισμένες εναέριες μονομαχίες, ενώ είχε 90% ακρίβεια στις μεταβιβάσεις του (πάσες). 

Επίσης, γλύτωσε τη Νυρεμβέργη από το γκολ όταν απομάκρυνε τη μπάλα στην απόκρουση του πέναλτι του Πακαράντα από τον Ματένια. 

Το ρεπορτάζ της Bild τονίζει μεταξύ άλλων ότι ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός θα είναι το μεγάλο «όπλο» της Νυρεμβέργης στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. 

Ο ύψους 1,94 μ. κεντρικός αμυντικός γνώρισε την αποθέωση και από τους συμπαίκτες του με τον τερματοφύλακα της ομάδας, Κρίστιαν Ματένια να δηλώνει: «Έκανε μια τρομερή παράσταση. Ήταν απροσπέλαστος. Θα μας βοηθήσει πολύ προσφέροντας σιγουριά στην άμυνά μας» με τον τεχνικό της Νυρεμβέργης, Γενς Κέλερ να τονίζει: «Έκανε ένα παιχνίδι παγκόσμιας κλάσης». 

Το ντεμπούτο στον αγώνα με το Αμβούργο όπου υπέπεσε σε πέναλτι μπορεί να μην ήταν το ιδανικό, όμως πλέον οι άνθρωποι και οι φίλαθλοι της Νυρεμβέργης πήραν μια καλή γεύση για το τι μπορεί να προσφέρει στην ομάδα τους ο Ντίνος Μαυροπάνος. 
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.