Οι ελεύθεροι κι ωραίοι το 2020

Από την πρώτη ημέρα του Γενάρη παίκτες που το συμβόλαιό τους το καλοκαίρι ολοκληρώνεται μπορούν να συζητήσουν με οποιαδήποτε ομάδα θέλουν ώστε το καλοκαίρι να μετακομίσουν. 

Ανάμεσα στους δέκα πιο ακριβούς της λίστας αυτής είναι παίκτες που δεν έχουν χρόνο συμμετοχής στις ομάδες τους, παίκτες που απλά… είναι πολύ καιρό στον ίδιο σύλλογο και παίκτες που ψάχνουν να κάνουν το επόμενο… σωστό βήμα. 

1.ΚΡΙΣΤΙΑΝ ΕΡΙΚΣΕΝ     (Δανία/27/Τότεναμ) – Χρημ. Αξία 90 εκατομμύρια 

Η Τότεναμ δεν τον πούλησε το προηγούμενο καλοκαίρι. Προσπαθεί τώρα μήπως καταφέρει να εισπράξει τίποτα καθώς είναι δεδομένο πλέον ότι θα τον χάσει ή για τίποτα το καλοκαίρι ή για ψίχουλα τώρα. Πρώτη ενδιαφέρθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ… στο κόλπο πλέον και η Ίντερ. 

2.ΓΟΥΙΛΙΑΝ        (Βραζιλία/32/Τσέλσι) – Χρημ. Αξία 32 εκατομμύρια

Ο Βραζιλιάνος έχει κλείσει εξίμισι χρόνια στο Λονδίνο και την Τσέλσι. Τα καλύτερα του χρόνια. Η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρθηκε για αυτόν τις τελευταίες ώρες και οι Λονδρέζοι σίγουρα θα προτιμούσαν να εισπράξουν παρά να τον χάσουν τσάμπα. Έτσι κι αλλιώς πλέον, χωρίς εμπάργκο, μπορούν να τον αντικαταστήσουν.

3.ΡΑΪΑΝ ΦΡΕΪΖΕΡ    (Σκωτία/25/Μπόρνμουθ) – Χρημ. Αξία 30 εκατομμύρια

Στην Μπόρνμουθ πήγε σε ηλικία δεκαοκτώ ετών. Πριν από επτά χρόνια. Το καλοκαίρι του 2019 αν και υπήρξε ενδιαφέρον από Άρσεναλ και Λίβερπουλ δεν παραχωρήθηκε. Φέτος είναι βυθισμένος στην μετριότητα όπως όλη η ομάδα του. Περιμένει το καλοκαίρι, για την ώρα δεν έχει προτάσεις. 

4.ΤΟΜΑΣ ΜΕΝΙΕ    (Βέλγιο/28/ΠΣΖ) – Χρημ. Αξία 30 εκατομμύρια

Η ΠΣΖ ποτέ δεν εκτίμησε όσο έπρεπε τον Βέλγο μπακ. Λίγο έλειψε να τον χάσει το καλοκαίρι από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τώρα ενδιαφέρεται η Ίντερ. Ακόμη οι Παριζιάνοι δεν έχουν αποφασίσει αν θα του κάνουν πρόταση ανανέωσης. Παραμένει στον “αέρα” αλλά… παραμένει και σταθερός αγωνιστικά. 

5.ΝΤΡΙΣ ΜΕΡΤΕΝΣ    (Βέλγιο/32/Νάπολι) – Χρημ. Αξία 25 εκατομμύρια

Ήθελε να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Νάπολι. Τα κατάφερε μέσα σε μια τραγική χρονιά για τους παρτενοπέι. Με όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στην ιδιοκτησία και τους παίκτες όλοι και όλα παραμένουν στον αέρα. Και για αυτόν ενδιαφέρεται η Ίντερ. 

6.ΕΝΤΙΝΣΟΝ ΚΑΒΑΝΙ    (Ουρουγουανός/32/ΠΣΖ) – Χρημ. Αξία 25 εκατομμύρια

Ο Τομας Τούχελ δεν τον θέλει… κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί. Αξιόπιστος σκόρερ που δίνει τα πάντα στο γήπεδο. Λογικό να τον θέλει ο Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ταιριάζουν οι δύο τους. Στο Παρίσι πάντως δεν θα μείνει. 

7.ΕΡΙΚ ΜΠΑΓΙ        (Ακ. Ελεφαντοστού/25/Μάντσεστερ Γ.) – Χρημ. Αξία 22 εκατομμύρια

Δεν είναι κακός παίκτης. Είναι άτυχος παίκτης. Αμέτρητοι τραυματισμοί του στέρησαν την δυνατότητα να βρει θέση στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η λογική λέει ότι οι κόκκινοι διάβολοι θα τον αφήσουν να φύγει το καλοκαίρι. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον για την ώρα. 

8.ΝΕΜΑΝΙΑ ΜΑΤΙΤΣ    (Σερβία/31/Μάντσεστερ Γ.) – Χρημ. Αξία 20 εκατομμύρια

Λόγω απουσία του ΜακΤόμινεϊ αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ αλλά φαίνεται ότι δεν ταιριάζει στο κλίμα. Άλλος ένας παίκτης που η Γιουνάιτεντ δεν έχει πρόβλημα να τον αφήσει να φύγει το καλοκαίρι. Ζωηρό ενδιαφέρον από την Μίλαν.

9.ΜΑΡΙΟ ΓΚΕΤΣΕ    (Γερμανία/27/Ντόρτμουντ) – Χρημ. Αξία 18 εκατομμύρια

Πέρσι βοήθησε τη Ντόρτμουντ. Φέτος ο Λουσιέν Φαβρ τον έχει αφήσει στο περιθώριο. Θεωρητικά είναι με το ένα πόδι ξανά, εκτός Μπορούσια. Η νεόπλουτη Χέρτα ενδιαφέρεται ήδη για έναν παίκτη που το 2014 έκρινε ένα Παγκόσμιο κύπελλο και είναι μόλις 27 ετών. 

10.ΧΟΣΕ ΚΑΓΕΧΟΝ    (Ισπανία/32/Νάπολι) – Χρημ. Αξία 18 εκατομμύρια

Ο αρχηγός της Νάπολι είναι στην ίδια κατηγορία με τον Μέρτενς. Στους παίκτες που είναι στον αέρα μετά τα όσα συνέβησαν στους παρτενοπέι φέτος. Ακόμη ενδιαφέρον δεν υπάρχει αλλά σίγουρα αρκετές ομάδες στην πατρίδα του θα ενδιαφερθούν, ειδικά για την απόκτησή του ως ελεύθερος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.