Nτεσάν: «Ζιρού, φύγε από την Τσέλσι»

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τονίζει ότι ο Ολιβιέ Ζιρού θα χρειαστεί να αφήσει την Τσέλσι για να κρατήσει τη θέση του στην Εθνική.

Ο Ντιντιέ Ντεσάν τονίζει ότι ο Ολιβιέ Ζιρού θα χρειαστεί να αφήσει την Τσέλσι για να κρατήσει τη θέση του στην Εθνική.

Ο Γάλλος ομοσπονδιακός, παραμένει πιστός στον διεθνή στράικερ, τον οποίον είχε βασικό στην κατάκτηση του Μουντιάλ 2018, παρ’ όλο που δεν σκόραρε στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ωστόσο, ο Ζιρού δεν έχει και την εμπιστοσύνη του Φρανκ Λάμπαρντ στην Τσέλσι, καθώς ο Άγγλος τεχνικός προτιμά τον Τάμι Έιμπραχαμ στην κορυφή της επίθεσης.

Έτσι, ο Ντεσάν τονίζει ότι ο 33χρονος θα πρέπει να αφήσει το Λονδίνο τον Ιανουάριο – η Ίντερ έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του – για να μην κινδυνεύει η θέση του στους «τρικολόρ» εν’ όψει Euro 2020.

«Ο Ζιρού, όπως και άλλοι, ίσως θα χρειαστεί να πάρουν μεταγραφή. Η κατάστασή του στην Τσέλσι δεν έχει αλλάξει εδώ και δύο μήνες. Θα ήταν φυσικά καλύτερο γι’ αυτόν να πάει σε μία ομάδα που θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, αν δεν μπορεί να το κάνει στην Τσέλσι. Είναι δική του η απόφαση, δεν ξέρω τι προτάσεις έχει και που μπορεί να πάει. Τα είπαμε πριν από λίγο καιρό, όπως με κάθε παίκτη, ο ίδιος είναι αυτός που θα αποφασίσει, αλλά πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι η καθημερινή ζωή ενός παίκτη στον σύλλογό του οδηγεί στην αποστολή της Εθνικής. Το ξέρει και εξαρτάται από αυτόν να βρει την καλύτερη λύση για τον εαυτό του», τόνισε με νόημα ο Ντεσάν.

Όσον αφορά την επιθυμία του Κιλιάν Εμπαπέ να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς του Τόκιο με τη Γαλλία, ο ομοσπονδιακός τόνισε ότι η Παρί Σεν Ζερμέν είναι αυτή που καλείται να αποφασίσει:

«Θέλει να πάει και είναι ενθαρρυντικό για έναν παίκτη όπως ο Εμπαπέ να ενδιαφέρεται για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ό, τι αντιπροσωπεύουν. Είναι διεθνής, αλλά ανήκει στην Παρί. Θα μιλήσει με την ομάδα του, δεν θέλω να πάρω την ”καυτή πατάτα” από πάνω μου, αλλά ο σύλλογός του είναι αυτός που θα αποφασίσει αν θα του δώσει την ευκαιρία και από εκεί και πέρα ο τεχνικός της Κ21 Σιλβέν Ριπόλ πρέπει να κάνει τις επιλογές του».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.