Αραβικό ενδιαφέρον για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Ο Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ήδη έχει ξεκινήσει επαφές με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας. Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου, αντιπροσωπεία των “κόκκινων διαβόλων” έχει ταξιδέψει στην Σαουδική Αραβία, προκειμένου να έχει επαφές με τον Άραβα πρίγκιπα. 

Η οικογένεια Γκλέιζερ φέρεται διατεθειμένη να παραχωρήσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγγλικής ομάδας, αν ικανοποιηθεί οικονομικά. Την ίδια στιγμή ο αγγλικός Τύπος αποκαλύπτει πως αυτή θα είναι η τρίτη προσπάθεια του Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς στις δυο προηγούμενες είχε εισπράξει αρνητική απάντηση από τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.