”Απέδρασε” με το βαθμό και παρέμεινε αήττητη η Λίβερπουλ (video)

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη και κρατούσε την νίκη μέχρι το 85΄ με το γκολ του Ράσφορντ (36' 1-0), όμως ο Λαλάνα ισοφάρισε 14 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (85' 1-1).

Η Γιουνάιτεντ ήταν καλύτερη και κρατούσε την νίκη μέχρι το 85΄ με το γκολ του Ράσφορντ (36′ 1-0), όμως ο Λαλάνα ισοφάρισε 14 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς (85′ 1-1).



Πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα του Κλοπ, που δεν είχε στην διάθεση του τον τραυματία Μοχάμεντ Σαλάχ. Θετικός ο βαθμός για την ομάδα του Σόλσκιερ που όμως έχει να νικήσει από τις 14/9 (1-0 vs Λέστερ).

Με την βοήθεια της έδρας η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να επιβάλει έναν ρυθμό με τη Λίβερπουλ να περιμένει στο μισό της γήπεδο και να αντιδρά με αντεπιθέσεις. Φιρμίνο και Βαϊνάλντουμ δοκίμασαν χωρίς επιτυχία να απειλήσουν τον Ντε Χέα. Η καλύτερη φάση για την Γιουνάιτεντ σημειώθηκε στο 25ο λεπτό με τον ΜακΤόμινεϊ να σουτάρει  στην αγκαλιά του Άλισον. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Λίβερπουλ χάθηκε στο 35ο λεπτό με τον Φιρμίνο να κάνει κακό τελείωμα απέναντι στον Ντε Χέα που μάζεψε εύκολα.

Η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με τον Ράσφορντ να αξιοποιεί την σέντρα του Τζέιμς και από κοντά νίκησε εύκολα τον εκτεθειμένο Άλισον. Η Λίβερπουλ απάντησε άμεσα όμως το γκολ του Μανέ ακυρώθηκε για χέρι του Σενεγαλέζου στην προπάθεια του να σκοράρει μετά από υπόδειξη του VAR.

Με τρομερό πάθος ξεκίνησαν το δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι σε αντίθεση με τη Λίβερπουλ που δεν μπορούσε να πατήσει περιοχή. Ο Κλοπ έριξε στο παιχνίδι τον Τσάμπερλεϊν στη θέση του αρνητικού Ορίγι και με το που μπήκε δοκίμασε από μακριά χωρίς ωστόσο να απειληθεί ο Ντε Χέα. Η Μάντσεστερ κρατούσε εύκολα το αποτέλεσμα και έφτασε κοντά στο γκολ με τον σκόρερ της Μάρκους Ράσφορντ να σουτάρει δίπλα από τα δοκάρια του Άλισον. Στο 71ο λεπτό ο Φρεντ βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στην περιοχή όμως σούταρε ψηλά.

Η ένταση ανέβηκε προς το τέλος με τα μαρκαρίσματα να γίνονται όλο και πιο σκληρά, η Λίβερπουλ ποτέ δεν έπεισε πως μπορούσε να ισοφαρίσει και με βιαστικές και αγχωτικές κινήσεις έμενε το 1-0….Μέχρι το 85ο λεπτό όταν η αλλαγή του Κλοπ, Άνταμ Λαλάνα βρέθηκε ολομόναχος στην μικρή περιοχή και ανενόχλητος έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα. Στις καθυστερήσεις ο Τσάμπερλεϊν παραλίγο να δώσει το ”διπλό” όμως η μπάλα έφυγε μόλις έξω.


Γήπεδο:
Όλντ Τράφορντ


Δαιτητής:
Μάρτιν Άτκινσον


Κίτρινες:
Φαμπίνιο


Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ):
Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μαγκουάιερ, Ρόχο, Γουάν-Μπισάκα, Φρεντ, Περέϊρα (90′ Ουίλιαμς), Τζέιμς, ΜακΤόμινεϊ, Ράσφορντ (84′ Μαρσιάλ)

Λίβερπουλ (Κλοπ):
Άλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Αλεξάντερ – Άρνολντ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ (82′ Κεϊτά), Χέντερσον (71′ Λαλάνα), Φαμπίνιο, Φιρμίνο, Μανέ, Ορίγι (56′ Τσάμπερλεϊν)


Απουσίες Μάντσεστερ:
Πογκμπά, Τζόουνς, Σο, Μπαγί, Φοσού-Μενσά

Απουσίες Λίβερπουλ:
Σαλάχ, Κλάιν, Σακίρι



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.