Σάλα: “Πόσο φοβάμαι” (video)

Τρομοκρατημένος εμφανίστηκε ο Εμιλιάνο Σάλα στο τελευταίο του μήνυμα, την ώρα που πετούσε με το μοιραίο, όπως όλα δείχνουν αεροπλάνο.

Τρομοκρατημένος εμφανίστηκε ο Εμιλιάνο Σάλα στο τελευταίο του μήνυμα, την ώρα που πετούσε με το μοιραίο, όπως όλα δείχνουν αεροπλάνο. Ο 28χρονος επιθετικός αναφέρει στο μήνυμά του πως το αεροπλάνο καταρρέει και εξέφρασε τον φόβο του για το αν θα μπορέσουν να τον βρουν τα σωστικά συνεργεία, σε περίπτωση συντριβής. Ο Σάλα ανακοινώθηκε από την Κάρντιφ και είχε πάει στη Ναντ, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους πρώην συμπαίκτες του. Οι ιθύνοντες της ουαλικής ομάδας τον περίμεναν το βράδυ της Δευτέρας, όμως το αεροπλάνο που τον μετέφερε χάθηκε από τα ραντάρ και μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη του.

Ο Σάλα αναφέρει στο τελευταίο του μήνυμα μέσω του εφαρμογής των κινητών τηλεφώνων: “Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι… πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου… Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!”.

Το σχετικό ηχητικό απόσπασμα: 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.