“Σχεδόν απίθανο να είναι ζωντανός ο Σάλα”

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες των αγγλικών αρχών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός επιθετικός της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα.

Για τρίτη ημέρα συνεχίζονται οι έρευνες των αγγλικών αρχών για τον εντοπισμό του αεροσκάφους, στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός επιθετικός της Κάρντιφ, Εμιλιάνο Σάλα. 

Με σκάφη της ακτοφυλακής και αεροπλάνα, οι αγγλικές αρχές συνεχίζουν την έρευνα τους, ωστόσο παραμένουν λιγοστές οι ελπίδες για τον εντοπισμό του μονοκινητήριου Piper PA-46 Malibu, το οποίο μίσθωσε ο Σάλα για να πετάξει από το Ναντ στο Κάρντιφ. 

Η έρευνα επικεντρώνεται στις ακτές της Βρετανίας, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Γκέρνσεϊ, ενώ τις επόμενες ώρες θα ληφθεί η απόφαση αν θα συνεχιστεί η αναζήτηση του χαμένου αεροσκάφους. 

Την ίδια στιγμή, ο υπεύθυνος του λιμανιού του Γκέρνσεϊ, Ντέιβιντ Μπάρκερ, δήλωσε πως είναι πλέον μηδενικές οι πιθανότητες να έχει διασωθεί κάποιος από τους επιβαίνοντες. 

“Στα νησιά Channel, ο χρόνος επιβίωσης για κάποιον που βρίσκεται στο νερό είναι πολύ μικρός. Υπολογίζουμε περίπου στις τρεις ώρες. Δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερος ο χρόνος επιβίωσης με ένα σωσίβιο. Οι πιθανότητες έχουν φτάσει σχεδόν στο μηδέν”, δήλωσε ο Μπάρκερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.