«Τα πράγματα θα φτιάξουν»

Σίγουροι πως η Γουέστ Χαμ θα εμφανιστεί καλύτερη στο μέλλον, εμφανίστηκαν οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, στην επιστολή που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας και η οποία απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας.

Σίγουροι πως η Γουέστ Χαμ θα εμφανιστεί καλύτερη στο μέλλον, εμφανίστηκαν οι ιθύνοντες της αγγλικής ομάδας, στην επιστολή που έδωσαν στο φως της δημοσιότητας και η οποία απευθύνεται στους φιλάθλους της ομάδας. Η απογοήτευση των φιλάθλων της λονδρέζικης ομάδας για την κακή πορεία των «σφυριών» στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος είναι έκδηλη και οι ιθύνοντες της ομάδας, έσπευσαν να τους καθησυχάσουν.

Χαρακτηριστικά, η επιστολή των ιδιοκτητών της Γουέστ Χαμ αναφέρει: «Ξέρουμε πως αφήνουμε πολλές ευκαιρίες για γκολ να πάνε χαμένες αλλά μείνετε ήσυχοι διότι τα πράγματα θα φτιάξουν στο μέλλον. Έχουν συμβεί γεγονότα τα οποία μα οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση όπως τραυματισμοί σημαντικών παικτών μας και κάποιες λανθασμένες αποφάσεις. Δεν προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε και πιστεύουμε ο Σλάβεν Μπίλιτς και η ομάδα του θα δουλέψουν ακόμα πιο σκληρά στις προπονήσεις για να ανατρέψουν το κλίμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.