Οταν έχεις Αγουέρο, διάβαινε…

Με τον Σέρχιο Αγουέρο να σημειώνει και τα δυο τέρματα της ομάδας του, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή και απέδρασε με το διπλό, 2-1, από το "Τερφ Μουρ", έδρα της μαχητικής Μπέρνλι.

Με τον Σέρχιο Αγουέρο να σημειώνει και τα δυο τέρματα της ομάδας του, η Μάντσεστερ Σίτι έκανε την ανατροπή και απέδρασε με το διπλό, 2-1, από το “Τερφ Μουρ”, έδρα της μαχητικής Μπέρνλι. 

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκαν στο σκορ με ένα εκπληκτικό σουτ του Μάρνεϊ. Στη συνέχεια, είχαν ευκαιρία για να σημειώσουν και το 2-0, αλλά ο Αγουέρο εκμεταλλεύτηκε τον πανικό στην άμυνα και ισοφάρισε σε 1-1.

Με αυτό το σκορ πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά ο Αργεντίνος άσος βρήκε και πάλι τη λύση, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Το εν λόγω γκολ διεκδικεί βραβείο κωμωδίας, αφού η άμυνα της Μπέρνλι είχε τέσσερις ευκαιρίες για να διώξει την μπάλα μακριά, αλλά όχι μόνο δεν το κατέφερε, αλλά οι παίκτες της χτυπούσαν ο ένας τα πόδια του άλλου από τον πανικό και αλληλοεξουδετερώνονταν. 

Προς το τέλος του ματς πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά η έλλειψη ποιότητας στην εκτέλεση ήταν φανερή απέναντι σε μια Σίτι που βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα, χωρίς να δείξει ούτε στο ελάχιστο στοιχεία της κλάσης της.

Το αποτέλεσμα
Μπέρνλι – Μάντσεστερ Σίτι 1-2
1-0 (14) Μάρνεϊ 
1-1 Αγουέρο (37)
1-2 Αγουέρο (60)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.