Βενγκέρ: «Πιστεύουμε στην ανατροπή»

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως η Άρσεναλ ταξίδεψε στο πριγκιπάτο του Μονακό, προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από την πρώτη αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους στο Λονδίνο.

Ο Αρσέν Βενγκέρ υπογράμμισε πως η Άρσεναλ ταξίδεψε στο πριγκιπάτο του Μονακό, προκειμένου να ανατρέψει το εις βάρος της 3-1 από την πρώτη αναμέτρηση με τους Μονεγάσκους στο Λονδίνο. Ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε πως οι «κανονιέρηδες» είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν τις πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League. Παράλληλα, υπογράμμισε πως ο ίδιος είναι αισιόδοξος.


Ο Βενγκέρ τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Μονακό βρίσκεται σε πολύ ισχυρή θέση, αλλά έχουμε εμπειρία, θέληση και πίστη ότι μπορούμε να το καταφέρουμε. Είμαστε εδώ για να το κάνουμε. Πρέπει να παίξουμε το καλύτερό μας παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι στην επίθεση και στην άμυνα. Το πάθος υπάρχει. Έχω αυτοπεποίθηση. Τα προγνωστικά είναι εναντίον μας, αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να το γυρίσουμε. Θα δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο. Στο πρώτο ματς αποτύχαμε, παρά την καλή κατάσταση στην οποία βρισκόμασταν. Έχουμε μία δεύτερη ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτούμε».


Τέλος, ο τεχνικός των Λονδρέζων υπογράμμισε: «Είναι ξεχωριστή στιγμή για εμένα, αλλά η εμπειρία μου, μού επιτρέπει να διαχειριστώ την πίεση που υπάρχει. Θα πρέπει να κάνουμε ένα μεγάλο παιχνίδι, να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και ό,τι έχουμε. Αν δεν πιστεύαμε ότι μπορούμε, δεν θα ερχόμασταν εδώ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.