Φαν Χάαλ: “Δε απαντάω για γελοία πράγματα”

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εμφανίστηκε έξαλλος με τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, γύρω από το βίντεο του Ρούνεϊ και του Μπράντσλεϊ, στο οποίο παίζουν μποξ.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ εμφανίστηκε έξαλλος με τον θόρυβο που έχει δημιουργηθεί, γύρω από το βίντεο του Ρούνεϊ και του Μπράντσλεϊ, στο οποίο παίζουν μποξ. Ο Ολλανδός τεχνικός αναρωτήθηκε σε τι κόσμο ζει, ενώ στη συνέχεια μίλησε για τη νίκη των “κόκκινων διαβόλων” επί της Τότεναμ, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του έκανε ένα σημαντικό βήμα.


Αρχικά, ο τεχνικός της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τόνισε για το βίντεο του Ρούνεϊ: “Σε τι κόσμο ζούμε ακριβώς; Δεν μπορώ να το διανοηθώ ότι μιλάμε για ένα τέτοιο πράγμα. Για το ότι μία εφημερίδα πληρώνει πολύ για ένα βίντεο και πρέπει εγώ να απαντήσω ερωτήσεις σαν αυτή. Είναι γελοίο το γεγονός ότι πρέπει να μιλήσουμε για τέτοια πράγματα».


Στη συνέχεια, ο Ολλανδός τεχνικός συμπλήρωσε: “Πέρα από το πρώτο πεντάλεπτο, είχαμε τον έλεγχο του αγώνα, πετύχαμε όμορφα γκολ και δεν κάναμε λάθη. Παίξαμε πολύ καλά. Νομίζω ότι μετά το πρώτο γκολ μπορέσαμε να ανεβάσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να παίξουμε λίγο πιο γρήγορα, αλλά αυτό οφείλεται και στο ότι η Τότεναμ προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Χρειάζονται και οι δύο ομάδες για να παιχτεί ποδόσφαιρο. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο βήμα, αλλά τώρα πηγαίνουμε στη Λίβερπουλ που είναι ανταγωνιστής μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.